سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر برخی تنظیم کننده های رشد گیاهی برکنترل پاجوش دهی درخت انار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 481

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI09_532

Index date: 11 May 2018

اثر برخی تنظیم کننده های رشد گیاهی برکنترل پاجوش دهی درخت انار abstract

اثر برخی تنظیم کننده های رشد از جمله نفتالین استیک اسید، پاکلوبوترازول و تو فوردی ایزوپروپیل استر بر روی کنترل پاجوش دهی درخت انار رقم رباب نی ریز به صورت یک آزمایش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار بررسی گردید. در این آزمایش تو فوردی ایزوپروپیل 1000و2000 میلی گرم در لیتر نفتالین استیک اسید 1و1/5 درصد و پاکلوبوترازول 4000و6000 میلی گرم در لیتر بر برخی ویژگی ها از جمله تعداد، طول و قطر پاجوش رشد کرده، بررسی گردید. در این پژوهش تفاوت معنی داری بین تیمارهای مختلف بر صفات مورد ارزیابی مشاهده شد. تیمار نفتالین استیک اسید در هر دو غلظت دارای برتری نسبی در جلوگیری از رشد و تعداد پاجوش ها نسبت به سایر تنطیم کننده ها داشت

اثر برخی تنظیم کننده های رشد گیاهی برکنترل پاجوش دهی درخت انار authors

مجید راحمی

استاد بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، شیراز.

محسن رمضانی

دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، شیراز.

سحر صداقت

دانشجوی دکتری بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، شیراز

مقاله فارسی "اثر برخی تنظیم کننده های رشد گیاهی برکنترل پاجوش دهی درخت انار" توسط مجید راحمی، استاد بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، شیراز.؛ محسن رمضانی، دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، شیراز.؛ سحر صداقت، دانشجوی دکتری بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، شیراز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 21 اردیبهشت 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 481 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اثر برخی تنظیم کننده های رشد از جمله نفتالین استیک اسید، پاکلوبوترازول و تو فوردی ایزوپروپیل استر بر روی کنترل پاجوش دهی درخت انار رقم رباب نی ریز به صورت یک آزمایش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار بررسی گردید. در این آزمایش تو فوردی ایزوپروپیل 1000و2000 میلی گرم در لیتر نفتالین استیک اسید 1و1/5 درصد و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثر برخی تنظیم کننده های رشد گیاهی برکنترل پاجوش دهی درخت انار با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.