سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه روش های زمین آماری کریجینگ و IWD در پهنه بندی ازت کل خاک دشت آبسرد، استان تهران

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 618

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSCI15_866

Index date: 11 May 2018

مقایسه روش های زمین آماری کریجینگ و IWD در پهنه بندی ازت کل خاک دشت آبسرد، استان تهران abstract

پهنه بندی ازت کل در خاک و مشخص نمودن گسترش آن در مدیریت حاصلخیزی خاک و پیشگویی گسترش آلودگیحاصل از آن مفید خواهد بود. عرصه مورد مطالعه با وسعتی معادل 4000 هکتار در زیر حوزه منطقه دماوند قرار دارد و شاملدو رده انتی سول (Entisol) و اینسپتی سول (Inceptisol) است که در مجموع شامل هشت سری خاک می باشد. با توجه بهنیمه تفصیلی بودن سطح مطالعات، یکصد و چهل نقطه نمونه برداری بدست آمد و در ادامه مقادیر ازت و برخی از مولفه هایفیزیکوشیمیایی خاک عرصه مذکور مورد تجزیه آزمایشگاهی واقع شد. پس از تجزیه و تحلیل های آماری، از نرم افزارArcGIS و روش های کریجینگ و IWD جهت بررسی تغییرات مکانی ازت کل، استفاده شد. طبق نقشه تهیه شده میانگینمجذور مربعات خطا در روش کریجینگ 6 با روش واریانس متقابل برابر با 0.03202 برآورد شد که در مقایسه با روش IWD ازقابلیت بالاتری برخوردار است.

مقایسه روش های زمین آماری کریجینگ و IWD در پهنه بندی ازت کل خاک دشت آبسرد، استان تهران Keywords:

مقایسه روش های زمین آماری کریجینگ و IWD در پهنه بندی ازت کل خاک دشت آبسرد، استان تهران authors

امیرمنصور شهسوار

عضو هییت علمی گروه علوم خاک دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه صنعتی اصفهان

مقاله فارسی "مقایسه روش های زمین آماری کریجینگ و IWD در پهنه بندی ازت کل خاک دشت آبسرد، استان تهران" توسط امیرمنصور شهسوار، عضو هییت علمی گروه علوم خاک دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انتی سول،اینسپتی سول، کریجینگ، IWD, ArcGIS هستند. این مقاله در تاریخ 21 اردیبهشت 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 618 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پهنه بندی ازت کل در خاک و مشخص نمودن گسترش آن در مدیریت حاصلخیزی خاک و پیشگویی گسترش آلودگیحاصل از آن مفید خواهد بود. عرصه مورد مطالعه با وسعتی معادل 4000 هکتار در زیر حوزه منطقه دماوند قرار دارد و شاملدو رده انتی سول (Entisol) و اینسپتی سول (Inceptisol) است که در مجموع شامل هشت سری خاک می باشد. با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه روش های زمین آماری کریجینگ و IWD در پهنه بندی ازت کل خاک دشت آبسرد، استان تهران با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.