سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه لایه نشانی نیکل تیتانیوم روی فولاد ضد زنگ با استفاده از دستگاه پلاسمای کانونی و کندو پاش

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 499

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PLASMA04_063

Index date: 1 June 2018

مقایسه لایه نشانی نیکل تیتانیوم روی فولاد ضد زنگ با استفاده از دستگاه پلاسمای کانونی و کندو پاش abstract

در این مقاله بعد از انجام متالوگرافی زیرلایه ها، لایه نشانی نیکل تیتانیوم بر روی فولاد ضد زنگ با استفاده از دستگاه پلاسمای کانونی و دستگاه کندو پاش انجام شده و نتایج آنالیزها AFM SEM , XRD و سختی برای این دو دستگاه با هم مقایسه شده است. ضخامت لایه در دستگاه کندو پاش بیشتر از دستگاه پلاسمای کانونی به دست آمد. زبری سطح در دستگاه پلاسمای کانونی بیشتر از دستگاه کندو پاش شد. مقدار سختی ویکرز در دستگاه کند و پاش بیشتر از دستگاه پلاسمای کانونی به دست آمد.

مقایسه لایه نشانی نیکل تیتانیوم روی فولاد ضد زنگ با استفاده از دستگاه پلاسمای کانونی و کندو پاش authors

سجاد لطفی

پژوهشکده پلاسما دانشگاه خوارزمی تهران

سیدمحمود سادات کیایی

پژوهشکده فیزیک پلاسما و گداخت هسته ای، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سازمان انرژی اتمی ایران

مجید الهی

پژوهشکده فیزیک پلاسما و گداخت هسته ای، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سازمان انرژی اتمی ایران

سعید خادم زاده

پژوهشکده فیزیک پلاسما و گداخت هسته ای، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سازمان انرژی اتمی ایران

مقاله فارسی "مقایسه لایه نشانی نیکل تیتانیوم روی فولاد ضد زنگ با استفاده از دستگاه پلاسمای کانونی و کندو پاش" توسط سجاد لطفی، پژوهشکده پلاسما دانشگاه خوارزمی تهران؛ سیدمحمود سادات کیایی، پژوهشکده فیزیک پلاسما و گداخت هسته ای، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سازمان انرژی اتمی ایران؛ مجید الهی، پژوهشکده فیزیک پلاسما و گداخت هسته ای، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سازمان انرژی اتمی ایران؛ سعید خادم زاده، پژوهشکده فیزیک پلاسما و گداخت هسته ای، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سازمان انرژی اتمی ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس مهندسی و فیزیک پلاسما پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 11 خرداد 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 499 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله بعد از انجام متالوگرافی زیرلایه ها، لایه نشانی نیکل تیتانیوم بر روی فولاد ضد زنگ با استفاده از دستگاه پلاسمای کانونی و دستگاه کندو پاش انجام شده و نتایج آنالیزها AFM SEM , XRD و سختی برای این دو دستگاه با هم مقایسه شده است. ضخامت لایه در دستگاه کندو پاش بیشتر از دستگاه پلاسمای کانونی به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه لایه نشانی نیکل تیتانیوم روی فولاد ضد زنگ با استفاده از دستگاه پلاسمای کانونی و کندو پاش با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.