سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر روی رده سلولی سرطانی 2/LL مربوط به سرطان ریه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 579

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PLASMA04_095

Index date: 1 June 2018

مطالعه اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر روی رده سلولی سرطانی 2/LL مربوط به سرطان ریه abstract

پلاسماهای سرد فشار اتمسفری از نوع پلاسماهای غیر تعادلی محسوب می شوند. به واسطه تولید گونه های فعال اکسیژنی و نیتروژنی به خصوص اکسیژن، رادیکال هیدروکسیل و ازون، این سیستم ها می توانند بر بافت ها و سلول های زنده نیز اثر گذارند. این گونه از پلاسما کاربردهایی در زمینه های پزشکی و علوم زیستی دارد. در این مطالعه، با استفاده از یک مولد پلاسمای سرد اتمسفری، اثرات پلاسما بر روی ردهی سلولی سرطانی موشی 2/LL به صورت برون تنی بررسی گردید. همچنین اثر پارامترهای مدت زمان پردازش، ترکیب گاز کاری و فاصله زمانی بین پردازش و آنالیز مورد مطالعه قرار گرفت.

مطالعه اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر روی رده سلولی سرطانی 2/LL مربوط به سرطان ریه authors

مرتضی اخلاقی

مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

هاجر رجایی

دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس

امیرشهریار مشایخ

دانشکده فیزیک دانشگاه شهید بهشتی تهران

حامد مهدی کیا

پژوهشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی تهران

مقاله فارسی "مطالعه اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر روی رده سلولی سرطانی 2/LL مربوط به سرطان ریه" توسط مرتضی اخلاقی، مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ هاجر رجایی، دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس؛ امیرشهریار مشایخ، دانشکده فیزیک دانشگاه شهید بهشتی تهران؛ حامد مهدی کیا، پژوهشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس مهندسی و فیزیک پلاسما پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 11 خرداد 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 579 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پلاسماهای سرد فشار اتمسفری از نوع پلاسماهای غیر تعادلی محسوب می شوند. به واسطه تولید گونه های فعال اکسیژنی و نیتروژنی به خصوص اکسیژن، رادیکال هیدروکسیل و ازون، این سیستم ها می توانند بر بافت ها و سلول های زنده نیز اثر گذارند. این گونه از پلاسما کاربردهایی در زمینه های پزشکی و علوم زیستی دارد. در این مطالعه، با ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سرطان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر روی رده سلولی سرطانی 2/LL مربوط به سرطان ریه با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.