سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر شرایط کاری مختلف بر عملکرد تک سل پیل سوختی پلیمری

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,462

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PEEL03_073

Index date: 7 August 2009

اثر شرایط کاری مختلف بر عملکرد تک سل پیل سوختی پلیمری abstract

پیل سوختی پلیمری دارای محیطی با واکنش پذیری بالا است در این محیط فرایند های مختلفی بصورت همزان و وابسته به یکدیگر صورت می گیرد و به این دلیل بررسی و اندازه گیری فرایند های موجود در پیل در حین کارکردن تقریبا غیر ممکن می باشد در این مقاله یک تک سل پیل سوختی پلیمری بصورت سه بعدی و تک فاز توسط نرم افزلر فلوئنت مدل سازی شده است از ان جائی که عملکرد یک پیل سوختی پلیمری به پارامترهای مختلفی از جمله شرایط کاری و مشخصات و ساختار اجزای مختلف ان وابسته است اگاهی لز چگونگی اثر هر کدام از این پارامترها بر عملکرد پیل در طراحی بهینه و ساخت پیل سوختی پلیمری مفید می باشد در این مطالعه اثر فشار کاری دمای گازهای مورد استفاده در پیل و نوع اکسید کننده مورد استفاده اکسیژن خالص یا هوا به عنوان شرایط کاری و تاثیر میزان هدایت پروتونی غشاکه از اجزای اصلی پیل می باشد بر منحنی قطبیت مورد بررسی قرار گرفته است لازم به ذکر است رفتار منحنی قطبیت شاخسی بر عملکرد پیل می باشد افزایش 2 برابری فشار کاری گاز از یک به دو بار سبب بهبود شرایط کاری شده بطوری که جریان گرفته شده در ولتاژ0/6 ولت در حدود%8 افزایش یافته است همانطور که انتظار می رفت استفاده از اکسیژن خالص بجای هوا سبب بهبود کارائی پیل شد نکته قابل ملاحظه این است که تاثیر چنین تغییری بیشتر در بارهای بالا که مشکل کاهش غلظت سوخت پیش می اید خود را نشان می دهد به طوری که برای شدت جریان پایین (A.cm /95 افزایش%19 مشاهده شده در حالی که در شدت جریان(A.cm 1/25 افزایش %46 جریان حاصل شده است افزایش دما و افزایش هدایت پروتونی پیل کارائی بهتر پیل را در پی خواهد داشت.

اثر شرایط کاری مختلف بر عملکرد تک سل پیل سوختی پلیمری Keywords:

پیل سوختی پلیمری-منحنی قطبیت-غشا -هدایت پروتونی

اثر شرایط کاری مختلف بر عملکرد تک سل پیل سوختی پلیمری authors

امید صبوری

کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک

احمد رضا پیشه ور

دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک

احمد محب

دانشیار دانشکده مهندسی شیمی

علی ابراهیمیان

کارشناس ارشد مهندسی مکانیک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Urbani, F., Barbera, O., Giacoppo, G., Effect of operative conditions ...
Chen, C.K., Yen, T.S., Kuo, J.K., Improvement of performance of ...
Benziger, J., Nehlsen, J., Blackwell, D., Brennan, T., Itescu, J., ...
_ _ _ of a PEM fue _ 5- _ ...
Tao, W.Q., Min, C.H., Liu, X.L., He, Y.L., Yin, B.H., ...
Barbir, F., (2005). Pem fuel cells: theory and practice, Elsevier ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر شرایط کاری مختلف بر عملکرد تک سل پیل سوختی پلیمری" توسط امید صبوری، کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک؛ احمد رضا پیشه ور، دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک؛ احمد محب، دانشیار دانشکده مهندسی شیمی؛ علی ابراهیمیان، کارشناس ارشد مهندسی مکانیک نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش پیل سوختی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیل سوختی پلیمری-منحنی قطبیت-غشا -هدایت پروتونی هستند. این مقاله در تاریخ 16 مرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1462 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پیل سوختی پلیمری دارای محیطی با واکنش پذیری بالا است در این محیط فرایند های مختلفی بصورت همزان و وابسته به یکدیگر صورت می گیرد و به این دلیل بررسی و اندازه گیری فرایند های موجود در پیل در حین کارکردن تقریبا غیر ممکن می باشد در این مقاله یک تک سل پیل سوختی پلیمری بصورت سه بعدی و تک ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر شرایط کاری مختلف بر عملکرد تک سل پیل سوختی پلیمری با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.