سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توسعه فرهنگ کارآفرینی سازمانی: عوامل و مؤلفه ها

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,872

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HUMANEMPOWERMENT01_029

Index date: 9 August 2009

توسعه فرهنگ کارآفرینی سازمانی: عوامل و مؤلفه ها abstract

کارآفرینی، مفهومی است که همراه با خلقت بشر وجود داشته است. به تعبیری دیگر، کارآفرینی، کانون و مرکز ثقل کار و تلاش و پیشرفت بشر در عصر مدرنیته، تلقی می‌شود. به زبان ساده, ”کارآفرینی“ همان فرآیند تاسیس و یا توسعه کسب‌وکار، برمبنای یک فکر و ایده نو است. کارآفرینی، به منظور رشد و نمو در جوامع، نیازمند وجود فرهنگ خاصی است. با توجه به اهمیت کلیدی کارآفرینی در اقتصادهای نوین (ایجاد شرکت‌های کوچک و متوسط),‌ کشورهای مختلف، برنامه‌های مفصلی را برای بسط چنین فرهنگی در جامعه خود تدارک دیده‌اند تا بتوانند همچنان مسیر رشد و پویایی‌شان را ادامه دهند. لذا، شناسایی عوامل و فاکتورهای موثر بر ایجاد و توسعه فرهنگ کارآفرینی در جامعه و نیز ویژگیهای منحصر به فرد کارآفرینان در سازمان شغلی یک فرد؛ در دنیای امروزین به عنوان عنصر رشد و توسعه از ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی؛ محسوب می شود؛ به گونه ای که عنصر کارآفرینی به عنوان موتور حرکتی تولید و توسعه اقتصادی و از سویی پرورش دهنده و تقویت کننده روحیه سرمایه گذاری و بهره-وری در نیروی انسانی تلقی می گردد. از همین رو مقاله حاضر نیز با دیدگاه توصیفی- تحلیلی، مؤلفه ها و عوامل تأثیرگذار بر ایجاد و توسعه فرهنگ کارآفرینی در سازمانها را برشمرده و به تشریح هر یک از آنها می-پردازد.

توسعه فرهنگ کارآفرینی سازمانی: عوامل و مؤلفه ها Keywords:

کارآفرینی- فرهنگ کارآفرینی- کارآفرینی سازمانی- کارآفرین.

توسعه فرهنگ کارآفرینی سازمانی: عوامل و مؤلفه ها authors

سیدعلی اکبر غلامیان

دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران.

حسین نازکتبار

کارشناس ارشد جامعه شناسی و دستیار علمی دانشگاه جامع پیام نور استان ما

رضا ویسی

کارشناس ارشد مطالعات توسعه و دستیار علمی دانشگاه جامع پیام نور استان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ماحمدپور داریانی، محمود. 1377. طراحی و تبیین الگوی پرورش مدیران ...
- احمدپور داریانی، محمود. 1380. کارآفرینی؛ تعاریف، نظریات، الگوها، انتشارات ...
- اکبری، حسین. 1384. موانع کارآفرینی سازمانی در صنعت چوب ...
-بخشی، غلامرضا. 1381. بررسی موانع کارآفرین سازمانی در دانشگاه مازندران، ...
- پاپزن، عبدالحمید. 1380. توسعه سخت افزار، پول و امکانات ...
- سیدحسینی، محمد. 1381. شناسایی عوامل و شاخصهای اولویت‌دار جهت ...
-Brockhaus, R. and Horwitz, P. (2000). The Psychology of the ...
-Haug H.M & Pardy w. (1999) "community e nrep reneurship ...
-Prokopenko Joseph & Pavlin Igor, (1999). Entrep reneurship development in ...
-Thompson john & Geoff ALVY, (2000) "The worls of the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توسعه فرهنگ کارآفرینی سازمانی: عوامل و مؤلفه ها" توسط سیدعلی اکبر غلامیان، دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران.؛ حسین نازکتبار، کارشناس ارشد جامعه شناسی و دستیار علمی دانشگاه جامع پیام نور استان ما؛ رضا ویسی، کارشناس ارشد مطالعات توسعه و دستیار علمی دانشگاه جامع پیام نور استان نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس توانمند سازی منابع انسانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کارآفرینی- فرهنگ کارآفرینی- کارآفرینی سازمانی- کارآفرین. هستند. این مقاله در تاریخ 18 مرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1872 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کارآفرینی، مفهومی است که همراه با خلقت بشر وجود داشته است. به تعبیری دیگر، کارآفرینی، کانون و مرکز ثقل کار و تلاش و پیشرفت بشر در عصر مدرنیته، تلقی می‌شود. به زبان ساده, ”کارآفرینی“ همان فرآیند تاسیس و یا توسعه کسب‌وکار، برمبنای یک فکر و ایده نو است. کارآفرینی، به منظور رشد و نمو در جوامع، نیازمند وجود فرهنگ ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توسعه فرهنگ کارآفرینی سازمانی: عوامل و مؤلفه ها با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.