سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنوانسیون کنترل و مدیریت آب توازن کشتی ها، روشی نوین جهت مقابله با گونه های مهاجم آبزی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,229

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSMI10_139

Index date: 18 August 2009

کنوانسیون کنترل و مدیریت آب توازن کشتی ها، روشی نوین جهت مقابله با گونه های مهاجم آبزی abstract

طی سالیان متمادی موجودات آبزی آزادانه از طریق عوامل طبیعی مانند جریان آب اقیانوسها شرایط جوی، بادهای اقیانوسها، چسبیدن به چوبهای شناور و غیره در سراسر جهان پخش شده اند. تنها مانع انتشار آنها فاکتورهای بیولوژیکی و زیست محیط از قبیل دما، میزان شوری آب قاره ها و موجودات شکارگر طبیعی بوده است. امروزه آب توازن کشتیها بعنوان عامل اصلی انتقال حداقل 7000 تا 10000 گونه مختلف از جمله میکروبها، گیاهان و جانوران دریایی در سراسر جهان شناخته شده اند. این گونه ها همچنین بعنوان یکی از چهار خطر عمده تهدید کننده اقیانوسها به شمار می روند. سه خطر عمده دیگر در این خصوص عبارتند از: آلودگیهای دریایی ناشی از خشکی، بهره برداری بی رویه از منابع زنده دریایی و تغییر تخریب زیستگاههای دریایی. هجوم گونه دریایی طی یک قرن اخیر از نظر میزان و خسارات وارده افزایش چشمگیری داشته است و شواهد موجود دال بر ادامه این روند می باشد. با توجه به برآوردها در مورد وضعیت ناوگان کشتیرانی جهانی همه ساله در حدود 10 میلیارد تن آب توازن توسط کشتی ها جابجا می شود و تخمین زده شده است که حداقل روزانه 3تا 4 هزارگونه از موجودات زنده به این وسیله از محلی به محلی دیگر انتقال می یابند (Matheickal, 2006).

کنوانسیون کنترل و مدیریت آب توازن کشتی ها، روشی نوین جهت مقابله با گونه های مهاجم آبزی Keywords:

کنترل و مدیریت آب توازن کشتیها- تسهیلات دریافت- گونه های مهاجم آبزی

کنوانسیون کنترل و مدیریت آب توازن کشتی ها، روشی نوین جهت مقابله با گونه های مهاجم آبزی authors

رویا امام

کارشناس ارشد بیولوژی دریا، سازمان بنادر و کشتیرانی، اداره کل ایمنی و حفاظت دریایی

مریم رسولی

کارشناس ارشد شیمی دریا، سازمان بنادر و کشتیرانی، اداره کل ایمنی و حفاظت دریایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پرهیزی، احمد، کنوانسیون بین المللی کنترل و مدیریت آب توازن ...
DNV, Ballast Water Scoping Study Nortb Wester Europe. DNV Report ...
MO, Imroductory Course ob Ballast Water Course Iateruatiohal Maritime Orgapization, ...
MO, Regulatory aspects of sbips' ballast water Iatermatiotal Maritime Orgapization, ...
Btermatiobal Convehtion for the Comtol Mapagement of Ships Ballast Water ...
(BWMC), _ Maritime Organization (IMO), 2004. ...
Matheickal, J., Marine Bioivasioas: Overview of the ballast Water Regulatory ...
Gollascb, S. David, M.Vogit, "Critical Review of the MO imtermatiohal ...
IMODCS, btp ://docs :imo.org/ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنوانسیون کنترل و مدیریت آب توازن کشتی ها، روشی نوین جهت مقابله با گونه های مهاجم آبزی" توسط رویا امام، کارشناس ارشد بیولوژی دریا، سازمان بنادر و کشتیرانی، اداره کل ایمنی و حفاظت دریایی؛ مریم رسولی، کارشناس ارشد شیمی دریا، سازمان بنادر و کشتیرانی، اداره کل ایمنی و حفاظت دریایی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش ملی صنایع دریایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کنترل و مدیریت آب توازن کشتیها- تسهیلات دریافت- گونه های مهاجم آبزی هستند. این مقاله در تاریخ 27 مرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3229 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طی سالیان متمادی موجودات آبزی آزادانه از طریق عوامل طبیعی مانند جریان آب اقیانوسها شرایط جوی، بادهای اقیانوسها، چسبیدن به چوبهای شناور و غیره در سراسر جهان پخش شده اند. تنها مانع انتشار آنها فاکتورهای بیولوژیکی و زیست محیط از قبیل دما، میزان شوری آب قاره ها و موجودات شکارگر طبیعی بوده است. امروزه آب توازن کشتیها بعنوان عامل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنوانسیون کنترل و مدیریت آب توازن کشتی ها، روشی نوین جهت مقابله با گونه های مهاجم آبزی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.