سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین معیاری برای طراحی ضخامت دال کف حوضچه آرامش تحت نیروهای استاتیکی و دینامیکی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,337

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC08_022

Index date: 25 August 2009

تعیین معیاری برای طراحی ضخامت دال کف حوضچه آرامش تحت نیروهای استاتیکی و دینامیکی abstract

برای حفاظت پایین دست سازه های نظیر سدها، شوت ها و سرریزها از فرسایش و تخریب، انر ژی آب خروجی باید مستهلک گردد.برای این منظور یکی از مؤثرترین و معمولترین روش ها، ساخت حوضچه آرامش Stilling basin در پایین دست سازه می باشد.در این روش با ایجاد پرش هیدرولیکی انرژی آب مستهلک میگردد.هنگامیکه پرش هیدرولیکی رخ میدهد،نیرو هایی به دال کف حوضچه آرامش وارد میشود،از جمله نیروی ناشی از وزن آب روی دال،نیروی بالا برنده که به زیر دال وارد میشود که این ها نیرو های هیدرواستاتیکی هستند.نیروی دیگری که به دال وارد میشود نیروی هیدرودینامیکی ناشی از نوسانات فشار در زیر پرش هیدرولیکی می باشد.برای حفظ پایداری حوضچه از بلندشدگی و تخریب باید بین نیروهای وارده بر دال کف حوضچه آرامش تعدل برقرار باشد.در مقاله حاضر پس از بحث پیرامون پرش هیدرولیکی و نوسانات فشار ناشی از آن به معرفی مختصری از تئوری ابعادی پرداخته و در نهایت با استفاده از داده های برداشت شده از یک مدل فیزیکی به ارائه معیاری برای طراحی ضخامت دال کف پرداته میشود.پس از تحلیل و بررسی مشخص شد که از مهمترین عوامل طراحی دال کف،عدد فرود Fr، ضریب فشار حداکثر CP+ وارتفاع آب بالای سرریز میباشد.در این رابطه نمودارهایی ارائه شده است تا بنوان با داشتن یک پارامتر پارامتر دیگر را برآورد نمود.در نهایت رابطه اصلی طراحی ضخامت دال کف حوضچه آرامش رائه میشود.

تعیین معیاری برای طراحی ضخامت دال کف حوضچه آرامش تحت نیروهای استاتیکی و دینامیکی Keywords:

تعیین معیاری برای طراحی ضخامت دال کف حوضچه آرامش تحت نیروهای استاتیکی و دینامیکی authors

بهزاد محمدزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی، دانشگاه آزاد دزفول

محمود بینا

دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز

هوشنگ حسونی زاده

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جلیل ابریشمی، " هیدرولیک کانال های روباز"، دانشگاه تبریز. ...
هوشنگ حسونی زاده، "بررسی پایداری دال کف حوضچه آرامش تحت ...
-رحمانی، علی و صباغ یزدی، سعید رضا، " بررسی پایداری ...
شفاعی بجستان، _ جریان در کانال های باز"، دانشگاه شهید ...
Abdul khader, M. H. and Elango, K . (1974), 1"Turbulant ...
Farhoodi, and VOLker , R.E.(1995). 'Drag force acting _ Boffle ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین معیاری برای طراحی ضخامت دال کف حوضچه آرامش تحت نیروهای استاتیکی و دینامیکی" توسط بهزاد محمدزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی، دانشگاه آزاد دزفول؛ محمود بینا، دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز؛ هوشنگ حسونی زاده، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پرش هیدرولیکی ،نیروی بالابرنده ،نیروی هیدرودینامیکی، نوسانات فشار، حوضچه آرامش هستند. این مقاله در تاریخ 3 شهریور 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2337 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای حفاظت پایین دست سازه های نظیر سدها، شوت ها و سرریزها از فرسایش و تخریب، انر ژی آب خروجی باید مستهلک گردد.برای این منظور یکی از مؤثرترین و معمولترین روش ها، ساخت حوضچه آرامش Stilling basin در پایین دست سازه می باشد.در این روش با ایجاد پرش هیدرولیکی انرژی آب مستهلک میگردد.هنگامیکه پرش هیدرولیکی رخ میدهد،نیرو هایی به دال ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین معیاری برای طراحی ضخامت دال کف حوضچه آرامش تحت نیروهای استاتیکی و دینامیکی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.