سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کارآیی شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی بارش و رواناب

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,767

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

COWR01_149

Index date: 17 February 2006

بررسی کارآیی شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی بارش و رواناب abstract

هدف از مطالعه حاضر، برآورد متوسط جریان روزانه هر ماه با استفاده از آمار مجموع بارش روزانه آن ماه (Pt) و متوسط جریان روزانه ماه‌های پیش، در شاخه اصلی رودخانه زاینده‌رود می‌باشد. شاخه اصلی رودخانه زاینده‌رود یکی از مهم‌ترین ورودی‌های سد زاینده‌رود است. بدین منظور آمار Q(بار) و Pt از سال 1351 تا 1383 مربوط به ایستگاه‌ آبسنجی و باران‌نگاری قلعه‌شاهرخ واقع بر این رودخانه گردآوری شده، به دو دسته کم باران و پرباران تقسیم‌بندی و با استفاده از شبکه چند لایه پیشخور با قاعده پس‌انتشار خطا با چند توپولوژی مختلف آموزش داده شدند. نتایج حاصل از این تحقیق بیانگر آن است که پاسخ‌های حاصل از شبکه‌های طراحی شده برای ماه‌های پرباران چندان مناسب نیست، اما برای ماه‌های کم‌باران پاسخ‌های بسیار مطلوبی ارائه می‌دهد.

بررسی کارآیی شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی بارش و رواناب Keywords:

بررسی کارآیی شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی بارش و رواناب authors

نعیمه نجفی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی ، دانشگاه مازندران

منوچهر حیدرپور

استادیار بخش آب ، دانشگاه صنعتی اصفهان

ملیحه کیخائی

دانشجوی کارشناسی ارشد آب ، دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
طوفانی‌نژاد، ز، 1383، شبیه‌سازی بارس- رواناب با استفاده از شبکه‌های ...
Dawson, _ W., Wilby, R. L. 2001. hydrologic modeling using ...
Ralescu, Anca, 1997. "Neural Networks And Fuzzy Systems, Theory and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کارآیی شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی بارش و رواناب" توسط نعیمه نجفی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی ، دانشگاه مازندران؛ منوچهر حیدرپور، استادیار بخش آب ، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ ملیحه کیخائی، دانشجوی کارشناسی ارشد آب ، دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش منطقه ای بهره برداری از منابع آب حوضه های کارون و زاینده رود (فرصتها و چالشها) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بارندگی، رواناب، کم‌باران، پرباران، شبکه عصبی مصنوعی، شبکه پیشخور، پس‌انتشار خطا هستند. این مقاله در تاریخ 28 بهمن 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1767 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از مطالعه حاضر، برآورد متوسط جریان روزانه هر ماه با استفاده از آمار مجموع بارش روزانه آن ماه (Pt) و متوسط جریان روزانه ماه‌های پیش، در شاخه اصلی رودخانه زاینده‌رود می‌باشد. شاخه اصلی رودخانه زاینده‌رود یکی از مهم‌ترین ورودی‌های سد زاینده‌رود است. بدین منظور آمار Q(بار) و Pt از سال 1351 تا 1383 مربوط به ایستگاه‌ آبسنجی و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کارآیی شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی بارش و رواناب با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.