سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییرات نفوذپذیری خاک مورد استفاده درهسته مرکزی سد خاکی- سنگریزهای شهرچای ارومیه تحت اثر تنشهای موثر وارده توسط دستگاه نفوذپذیری سه محوری

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,875

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AZUCDAM02_014

Index date: 5 September 2009

بررسی تغییرات نفوذپذیری خاک مورد استفاده درهسته مرکزی سد خاکی- سنگریزهای شهرچای ارومیه تحت اثر تنشهای موثر وارده توسط دستگاه نفوذپذیری سه محوری abstract

اکثر مطالعات انجام یافته در زمینه بررسی نفوذپذیری در خاکهای اشباع به صورت یک محوری صورت پذیرفته ولی با توجه به اهمیت موضوع و مدل کردن شرایط واقعی خاک محل در آزمایشگاه، ناگزیر از انجام آزمایشات سه محوری می باشیم که امکان اعمال تنش محلی محدود کننده و گرادیان هیدرولیکی مورد نظر بر روی نمونه، جهت میل به شرایط واقعی نمونه در زیر خاک را فراهم میسازد. سد شهرچای ارومیه بر روی رودخانه شهرچای در فاصله 12 کیلومتری جنوب غربی و در بالادست شهرستان ارومیه در حال ساخت است. ترازتاج سد 1588 متر از سطح آزاد دریا و طول آن حدود 550 متر میباشد. مقطع خاکریز بدنه سد شامل هسته آببند رسی، لایه های فیلتر و زهکش، پوسته های سنگریزهای بالادست و پائین دست بوده و هسته آببند رسی در مرکز تقارن مقطع سد دارای شیب شیروانهای بالادست و پائین دست 1:3 (افقی به قائم) بوده وجنس مصالح مورد استفاده رسی شنی میباشد. در این مطالعه با استفاده از یک سری آزمایشات آزمایشگاهی، نفوذپذیری مصالح هسته مرکزی سد توسط دستگاه نفوذپذیری سه محوری با دیواره انعطاف پذیر (Tri Flex2) مورد بررسی قرارگرفت. در هر سری آزمایش، سه نمونه بطور همزمان در داخل محفظه دستگاه قرار گرفته تحت تنشموثر مشخص و گرادیان هیدرولیکی 10 مورد آزمایش قرار گرفتند. برای هر سری آزمایش با سه نمونه ثابت، تنشهای موثر از 50 تا 250 کیلوپاسکال با بازه تغییراتی 50 کیلوپاسکال، متغیر بودند. منحنیهای حاصل از تغییرات تنش موثر- نفوذپذیری برای هر نمونه آزمایش نشان دادند که با افزایش تنش موثر از 50 به 250 کیلوپاسکال، نفوذپذیری نمونه ها به ترتیب از 10- 10×4/3 m/s به 11- 10×1/24 m/s کاهش مییابد. نتایج هر سه سری از آزمایشات بیانگر کاهش اثر تنشموثر بر روی نفوذپذیری در تنشهای بالای 250 کیلوپاسکال بود.

بررسی تغییرات نفوذپذیری خاک مورد استفاده درهسته مرکزی سد خاکی- سنگریزهای شهرچای ارومیه تحت اثر تنشهای موثر وارده توسط دستگاه نفوذپذیری سه محوری Keywords:

تنش موثر , ضریب نفوذپذیری , هسته مرکزی , سه محوری با دیواره انعطاف پذیر

بررسی تغییرات نفوذپذیری خاک مورد استفاده درهسته مرکزی سد خاکی- سنگریزهای شهرچای ارومیه تحت اثر تنشهای موثر وارده توسط دستگاه نفوذپذیری سه محوری authors

سیامک زادکریم

کارشناس ارشد مهندسی عمران- ژئوتکنیک، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلا

کاظم بدو

دانشیار گروه عمران دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گزارش سیمای طرح سد شهرچای ارومیه، سازمان آب منطقه‌ای آذربایجانغربی، ...
ASTM، 1997. Standard test method for measuremet of hydraulic conductivity ...
David E. Daniel، 1986. _ Laboratory Hydroulic Conductivity Test For ...
Greory W. Carpenter and Richard W. Stephenson، 1986. "Permeability Testing ...
International _ Operating Instructions , Tri-Flex2، Permeability Test System، ELE ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییرات نفوذپذیری خاک مورد استفاده درهسته مرکزی سد خاکی- سنگریزهای شهرچای ارومیه تحت اثر تنشهای موثر وارده توسط دستگاه نفوذپذیری سه محوری" توسط سیامک زادکریم، کارشناس ارشد مهندسی عمران- ژئوتکنیک، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلا؛ کاظم بدو، دانشیار گروه عمران دانشگاه ارومیه نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی سد سازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تنش موثر، ضریب نفوذپذیری، هسته مرکزی، سه محوری با دیواره انعطاف پذیر هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1875 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اکثر مطالعات انجام یافته در زمینه بررسی نفوذپذیری در خاکهای اشباع به صورت یک محوری صورت پذیرفته ولی با توجه به اهمیت موضوع و مدل کردن شرایط واقعی خاک محل در آزمایشگاه، ناگزیر از انجام آزمایشات سه محوری می باشیم که امکان اعمال تنش محلی محدود کننده و گرادیان هیدرولیکی مورد نظر بر روی نمونه، جهت میل به شرایط ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییرات نفوذپذیری خاک مورد استفاده درهسته مرکزی سد خاکی- سنگریزهای شهرچای ارومیه تحت اثر تنشهای موثر وارده توسط دستگاه نفوذپذیری سه محوری با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.