سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر سطح مخمر زنده در جیره بر عملکرد شکمبه در گاوهای شیرده

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 560

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCARAS02_006

Index date: 2 September 2018

اثر سطح مخمر زنده در جیره بر عملکرد شکمبه در گاوهای شیرده abstract

برای ارزیابی اثر سطح مخمر زنده ساکارومایسسسرویسیه، SC20 Levucell) با CFU 2 × 10 10 در گرم) بر عملکرد گاوهای شیرده، آزمایشی با استفاده از 32 راس گاو هلشتاین با 169 ± 37 روز شیردهی در دو دوره 28 روزه در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی انجام شد. در چهار جیره آزمایشی سطوح صفر، )0/5سطح توصیه شده شرکت سازنده)، 1 و 2 گرم مخمر ساکارومایسس-سرویسیه به ازای هر راس در روز اضافه شد و جیره ها شامل 61 درصد کنسانتره بر مبنای ماده خشک بودند. مخمر در سطح 1 گرم به صورت درجه سوم pH شکمبه را کاهش داد و از طرفی در همین سطح به صورت درجه دوم بیشترین میزان پروپیونات، دیده شد (P ≤0/05) اما بر غلظت نیتروژن آمونیاکی در شکمبه و همچنین کل اسیدهای چرب فرار شکمبه ای تاثیر معنیداری نداشت .(P ≤0/05)

اثر سطح مخمر زنده در جیره بر عملکرد شکمبه در گاوهای شیرده Keywords:

اثر سطح مخمر زنده در جیره بر عملکرد شکمبه در گاوهای شیرده authors

ساجده غضنفری

دانشجوی کارشناسی ارشد، بخش علوم دام، دانشگاه تهران

علی اسدی الموتی

استاد، بخش علوم دام، دانشگاه تهران

علی اکبر خادم

استاد، بخش علوم دام، دانشگاه تهران

مقاله فارسی "اثر سطح مخمر زنده در جیره بر عملکرد شکمبه در گاوهای شیرده" توسط ساجده غضنفری، دانشجوی کارشناسی ارشد، بخش علوم دام، دانشگاه تهران؛ علی اسدی الموتی، استاد، بخش علوم دام، دانشگاه تهران؛ علی اکبر خادم، استاد، بخش علوم دام، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساکارومایسس سرویسیه، گاو شیرده، اسیدهای چرب فرار هستند. این مقاله در تاریخ 11 شهریور 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 560 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای ارزیابی اثر سطح مخمر زنده ساکارومایسسسرویسیه، SC20 Levucell) با CFU 2 × 10 10 در گرم) بر عملکرد گاوهای شیرده، آزمایشی با استفاده از 32 راس گاو هلشتاین با 169 ± 37 روز شیردهی در دو دوره 28 روزه در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی انجام شد. در چهار جیره آزمایشی سطوح صفر، )0/5سطح توصیه شده شرکت سازنده)، 1 ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر سطح مخمر زنده در جیره بر عملکرد شکمبه در گاوهای شیرده با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.