سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی فیلتر پایین گذر با استفاده از رزوناتورسنجاق سری با پهنای باند وسیع

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 589

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PECCON01_001

Index date: 15 September 2018

طراحی فیلتر پایین گذر با استفاده از رزوناتورسنجاق سری با پهنای باند وسیع abstract

در این مقاله ، یک فیلتر پایین گذر مایکرواستریپ با پاسخ بسیار تیز و پهنای باند قطع مناسب طراحی و شبیه سازی شده است. رزوناتور اصلی این فیلتر دارای یک رزوناتور سنجاقی می باشد. فرکانس قطع این فیلتر در حدود 3/7GHz می باشد فیلتر طراحی شده دارای یک پهنای باند قطع از فرکانس 4GHz تا فرکانس 10GHz می باشد. پاسخ این فیلتر تیز بوده و به احتساب دامنه 3dB تا 40dB برابر 0/5 می باشد اندازه این فیلتر در حدود 105mm^2 است که اندازه بسیار مناسبی را نشان می دهد.

طراحی فیلتر پایین گذر با استفاده از رزوناتورسنجاق سری با پهنای باند وسیع Keywords:

طراحی فیلتر پایین گذر با استفاده از رزوناتورسنجاق سری با پهنای باند وسیع authors

سجاد اعظمی

دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران ایران

وحیده السادات صادقی

گروه مهندسی برق دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان، گلپایگان، ایران

مقاله فارسی "طراحی فیلتر پایین گذر با استفاده از رزوناتورسنجاق سری با پهنای باند وسیع" توسط سجاد اعظمی، دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران ایران؛ وحیده السادات صادقی، گروه مهندسی برق دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان، گلپایگان، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی اصول مهندسی برق و کامپیوتر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فیلتر پایین گذر، تکنولوژی مایکرو استریپ، باند قطع وسیع هستند. این مقاله در تاریخ 24 شهریور 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 589 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله ، یک فیلتر پایین گذر مایکرواستریپ با پاسخ بسیار تیز و پهنای باند قطع مناسب طراحی و شبیه سازی شده است. رزوناتور اصلی این فیلتر دارای یک رزوناتور سنجاقی می باشد. فرکانس قطع این فیلتر در حدود 3/7GHz می باشد فیلتر طراحی شده دارای یک پهنای باند قطع از فرکانس 4GHz تا فرکانس 10GHz می باشد. پاسخ ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی فیلتر پایین گذر با استفاده از رزوناتورسنجاق سری با پهنای باند وسیع با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.