Year: 1397
COI: UTCONF02_080
Language: PersianView: 562
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
تجارت و مدلهای جدید کسب وکار از مهمترین حوزه هایی میباشند؛ که با بکارگیری فناوری های نوین، ارتباطی و اینترنت به سرعت تحت تاثیر قرار گرفتند. و با گسترش سریع تکنولوژی شبکه و ارتباطات؛ روشهای متعددی برای بازاریابی در امور تجارت الکترونیک بوجود آمد. بدین ترتیب، بازاریابی شبکهای، Network Marketing یا فروش مستقیم، به نوع جدیدی از بازاریابی تبدیل شد. بازاریابی شبکه ای یا فروش مستقیم، یک نوع شیوه ی فروش و توزیع کالا میباشد، که در آن شرکت محصولات یا خدمات خود را بدون تبلیغات و بدون واسطه به فروش میرساند و مشتریان پس از خرید در صورت تمایل میتوانند محصولات شرکت را بازاریابی کنند و سود بگیرند. درآمد در بازاریابی شبکهای هم در ازای فروش مستقیم کالا و هم در ازای فروش از طریق زیرمجموعه کسب میشود؛ یعنی، سازمانهای بازاریابی شبکه ای )NMOs( بر بازاریابی از طریق فروش مستقیم با استفاده از افرادی که با سازمان مرتبط هستند، کار میکنند، اما کارکنان آنها نیستند. عالوه بر این، اثرات و قابلیتهای استراتژی بازاریابی شبکهای مانند کاهش هزینه ها، افزایش میزان فروش، ساخت نام تجاری، ایجاد شغل، ایجاد شبکه های موثر فروش، نوآوری و افزایش نقدینگی به عنوان نتیجه ی رشد فروش؛ از طریق بازاریابی ویروسی صورت گرفته و گسترش آن از طریق یک سایت شبکه اجتماعی با مبادالت سرمایه اجتماعی مورد بررسی قرار میگیرد.به منظور بهبود کارایی بیشتر بازاریابی شبکه ای، لازم است تکنولوژی جدید و روش جدیدی برای ترویج بهینهسازی مدیریت بازاریابی شبکه ای بکار گیریم. و سرعت بخشیدن را در توسعه فناوری شبکه افزایش دهیم. از همین رو در این پژوهش، از الگوریتم ژنتیک، به عنوان یک روش تکامل بهینه سازی داده کاوی، در زمینه های مختلف از قبیل پردازش داده ها، تصمیم گیری استراتژیک مدیریتی و غیره بطور گسترده برای بازاریابی شبکه ای استفاده میکنیم.
Keywords:
بازاريابي شبكه اي، فروش مستقيم، تجارت الكترونيك، استراتژي، الگوريتم ژنتيك ، فعاليت هاي ارتباطي، بازاريابي ويروسي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/784114/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهدیزاده، مهدیه و ناصراسدی، علی،1397،بازاریابی شبکه ای و تاثیرآن بر استراتژیک تجارت الکترونیک،دومین همایش ملی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/784114
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مهدیزاده، مهدیه؛ علی ناصراسدی)
برای بار دوم به بعد: (1397، مهدیزاده؛ ناصراسدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر مدیریت، شایستگی های صادرات و جذابیت بازار صادرات بر عملکرد صادرات با نقش میانجی آمیخته بازاریابی صادرات
- نقش گمرک الکترونیک در توسعه ی صادرات و تسهیل تجارت
- سنجش سطوح شایستگی سازمان با استفاده از قابلیت های تجارت الکترونیک
- تجارت الکترونیک؛ قابلیت ها و چالش ها، استراتژی های مدیریتی
- نقش فرآیند جهانی شدن در گسترش و پیشرفت تجارت الکترونیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- اثر مدیریت دانش در انتخاب و انتقال تکنولوژی انرژی های پاک در صنعت خودرو(مورد مطالعه: شرکت صنعتی ایران خودرو)
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.