سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی و ساخت چیلر جذبی لیتیوم بروماید با تغذیه بخار (سه تن تبرید)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,614

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NIVHC01_005

Index date: 4 October 2009

طراحی و ساخت چیلر جذبی لیتیوم بروماید با تغذیه بخار (سه تن تبرید) abstract

[توضیح سیویلیکا: فرمولها در داخل متن مقاله درج نشده اند و ناقص می باشد] صرفه جویی در مصرف انرژی به یکی از دغدغه های دنیای امروز تبدیل شده است. دستگاه چیلر جذبی یکی از بهترین و جدیدترین وسایل سرمایش است که به بهترین نحو جوابگوی موضوع بالاست. با توجه به اهمیت یادگیری و جایگاه آزمایشگاه ها در این امر گروهی به فکر تولید دستگاه چیلر جذبی متناسب با نیاز آزمایشگاهی و حتی صنعتی افتاد. دستگاه های صنعتی معمول چیلر جذبی در تنازهای بالا (معمولا بالاتر از 40 تن تبرید) تولید می شوند و با توجه به در دسترس نبودن و همچنین بدنه فلزی و حجم اشغالی زیاد عملا برای مقاصد آزمایشگاهی بلا استفاده می باشند، ولی دستگاه ساخته شده توسط گروه ما به علت فضای اشغالی کم و بدنه شفاف که می تواند اتفاقات داخلی را به بهترین نحو به مخاطب نشان دهد، بسیار مناسب برای مقاصد آموزشی می باشد، و به علت تناژ پایین قابل استفاده برای مکان های مسکونی، تجاری و غیره نیز می باشد.

طراحی و ساخت چیلر جذبی لیتیوم بروماید با تغذیه بخار (سه تن تبرید) Keywords:

چیلر جذبی , لیتیوم برومایدف مایع مبرد , چیلد واتر (آب چیلد) , اواپرتور , ابزوربر , ژنراتور , کندانسور , heat exchanger

طراحی و ساخت چیلر جذبی لیتیوم بروماید با تغذیه بخار (سه تن تبرید) authors

وحید یغمایی

دانشجوی کارشناسی دانشگاه یزد

محمدحسن سفید

عضو هیات علمی دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ون وایلن، ترجمه بهرام پوستی ویرایش ششم "اصول ترمودینامیک". ...
فرانک پی. اینکروپرا، دیدید یی. دویت، ترجمه بهرام پوستی "مقدمه ...
جک فیلیپ هولمن "انتقال حرارت" ویرایش نهم. ...
Arthur P. Fraas _ exchanger design" ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی و ساخت چیلر جذبی لیتیوم بروماید با تغذیه بخار (سه تن تبرید)" توسط وحید یغمایی، دانشجوی کارشناسی دانشگاه یزد؛ محمدحسن سفید، عضو هیات علمی دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی تهویه صنعتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله چیلر جذبی، لیتیوم برومایدف مایع مبرد، چیلد واتر (آب چیلد)، اواپرتور، ابزوربر، ژنراتور، کندانسور، heat exchanger هستند. این مقاله در تاریخ 12 مهر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3614 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که [توضیح سیویلیکا: فرمولها در داخل متن مقاله درج نشده اند و ناقص می باشد] صرفه جویی در مصرف انرژی به یکی از دغدغه های دنیای امروز تبدیل شده است. دستگاه چیلر جذبی یکی از بهترین و جدیدترین وسایل سرمایش است که به بهترین نحو جوابگوی موضوع بالاست. با توجه به اهمیت یادگیری و جایگاه آزمایشگاه ها در این امر گروهی به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی و ساخت چیلر جذبی لیتیوم بروماید با تغذیه بخار (سه تن تبرید) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.