سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی عوامل موثر بر پراکنش ذرات سرب در هوای جایگاههای پمپ بنزین

Publish Year: 1379
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,909

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEH03_022

Index date: 9 October 2009

ارزیابی عوامل موثر بر پراکنش ذرات سرب در هوای جایگاههای پمپ بنزین abstract

این پژوهش با هدف کلی ارزیابی عوامل موثر بر پراکنش ذرات سرب در هوای جایگاههای پمپ بنزین، در محدوده زمانی آذر ماه 77 لغایت خرداد ماه 78 در شهر همدان انجام پذیرفت. بدین منظور 82 نمونه از هوای 5 جایگاه مورد پژوهش در ایام تعطیل و غیر تعطیل هفته در شیفتهای کاری صبح، عصر و شب توسط پمپ نمونه بردار فردی و فیلتراستر سلولزی جمع آوری و پس از انتقال به آزمایشگاه وانجام عملیات آماده سازی، با استفاده از دستگاه جذب اتمی تعیین مقدار گردید، همچنین اطلاعات مربوط به نمونه های هوا از قبیل تعداد خودروی بنزینی در حال سوختگیری در واحد زمان، رطوبت نسبی، دما و غیره در فرم ویژه ای ثبت شده و نهایتاً داده های بدست آمده با آزمونهای آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. میانگین غلظت سرب هوا در جایگاههای مورد پژوهش برابر(فرمول در متن اصلی موجود می باشد) بدست آمد که بین میانگین غلظت سرب هوا با ایام هفته (p=0/04) ، تعداد خودروی بنزینی در حال سوختگیری در واحد زمان (P<0/0001 و r=0/64)، رطوبت نسبی(p<0/0004 و r=0/40)، و دما(P<0/0001 و r=0/39) ارتباط معنی دار مشاهده شد. در حالیکه ارتباط بین غلظت سرب هوا با شیفتهای کاری و سرعت جریان هوا معنی دار نبود. این مطالعه نشان داد که غلظت سرب هوای جایگاههای پمپ بنزین شهر همدان بیش از حد مجاز توصیه شده سازمان بهداشت جهانی(WHO) برای هوای آزاد و کمتر از حد آستانه مجاز پیشنهادی انجمن متخصصین بهداشت صنعتی آمریکا(ACGIH) جهت مواجه های شغلی می باشد.

ارزیابی عوامل موثر بر پراکنش ذرات سرب در هوای جایگاههای پمپ بنزین Keywords:

ارزیابی عوامل موثر بر پراکنش ذرات سرب در هوای جایگاههای پمپ بنزین authors

محمدجواد عصاری

کارشناس ارشد سم شناسی گروه بهداشت حرفه ای

عبدالرحمان بهرامی

استادیار گروه بهداشت حرفه ای

حسین محجوب

استادیار گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت- دانشگاه علوم پ

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صاحبقدم لطفی، عباس، متابولیسم سرب ومسمومیت های ناشی از آن، ...
آمارنامه استان همدان، سازمان برنامه وبودجه استان همدان، 1367 ...
Elsevier london, 1988 , p. 1030- 42 _ "axicologyا 3-Ellenhorm ...
Blood lead levels of traffo and gasoline exposed professionals in ...
ساغری خداپرست، مهرداد . مطالعه رابطه غلظت خونی سرب وحافظه ...
صمدی، محمدتقی، بررسی وضعیت پراکنش ذرات سرب در هوای شهر ...
B avazzano p. et at . _ Bi ological monitoring ...
NIOSH :0 Aralytica methods?. 8003 , 8072, 1997 ...
WHO " Inorganic lead _ Environmentl Health Criteria No _ ...
ACGlH " 1999 Threshold Limit Valuess for Chemical Sudstances and ...
The objectives of this study were evaluation of effect factos ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی عوامل موثر بر پراکنش ذرات سرب در هوای جایگاههای پمپ بنزین" توسط محمدجواد عصاری، کارشناس ارشد سم شناسی گروه بهداشت حرفه ای؛ عبدالرحمان بهرامی، استادیار گروه بهداشت حرفه ای؛ حسین محجوب، استادیار گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت- دانشگاه علوم پ نوشته شده و در سال 1379 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی بهداشت محیط پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سرب، آلاینده های هوا، مواجهه های شغلی، جایگاههای پمپ بنزین هستند. این مقاله در تاریخ 17 مهر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1909 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این پژوهش با هدف کلی ارزیابی عوامل موثر بر پراکنش ذرات سرب در هوای جایگاههای پمپ بنزین، در محدوده زمانی آذر ماه 77 لغایت خرداد ماه 78 در شهر همدان انجام پذیرفت. بدین منظور 82 نمونه از هوای 5 جایگاه مورد پژوهش در ایام تعطیل و غیر تعطیل هفته در شیفتهای کاری صبح، عصر و شب توسط پمپ نمونه بردار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی عوامل موثر بر پراکنش ذرات سرب در هوای جایگاههای پمپ بنزین با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.