سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ارتباط بین آلودگی میکروبی و عوامل فیزیکی و شیمیایی در بخشی از آب زاینده رود

Publish Year: 1379
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,793

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEH03_056

Index date: 9 October 2009

بررسی ارتباط بین آلودگی میکروبی و عوامل فیزیکی و شیمیایی در بخشی از آب زاینده رود abstract

از آنجائیکه زاینده رود اصفهان یکی از منابع مهم آب در قسمت مرکزی ایران میباشد. لذا مطالعاتی در زمینه شناسائی، شمارش و جداسازی باکتریهای بیماریزا و ارتباط با عوامل فیزیکی و شیمیایی مانند اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی(B.O.D) و دما انجام پذیرفت. در این بررسی دو جایگاه برای نمونه گیری از آب انتخاب شد: 1- پل شهرستان 2- فاصله بین پل شهرستان و پل بزرگمهر – جهت جداسازی باکتریهای بیماریزا از روش زیر استفاده شد: روش نمونه گیری از آبهای سطحی: در این راستا ابتدا تعداد کل باکتریها به روش شمارش کلنی(کلنی کانت) و همزمان با متد استاندارد(M.P.N) و با استفاده از محیط کشت های اختصاصی، باکتریهای شاخص آلودگی احتمالی و مدفوعی آب نظیر کلیفرمها ا، استرپتوکوکوس فیکالیس، شمارش شده است. اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی (B.O.D) و دما نیز تعیین شد. نتایج نشان داد که کوکوسی گرم مثبت مانند: استرپتوکوکوس فیکالیس در همه فصول و استافیلو کوکوس آرئوس در بهار، تابستان و پائیز، جداسازی شدند. باسیل های گرم منفی جداسازی شده، اشیرشیاکلی، سالمونلاتیفی، کلبسیلاپنومونیه، شیگلاسونئی، پروتئوس مورگانی و سراشیامارسه سنس و پسودوموناس آنروژینوزا بودند. با اندازه گیری B.O.D5 و درجه حرارت مشخص شد که دما در افزایش تعداد و نوع باکتری آلوده کننده دارای یک ارتباط کاملا مستقیم میباشد، زیرا این باکتریها در طی فصل گرما حداکثر و در فصل سرما حداقل بودند. اما افزایش B.O.D5 با افزایش تعداد باکتریها دارای ارتباط مستقیم نسبی بوده است. در این مطالعه M.P.N کلیفرمها (Fc) و استرپتوکوکوسی مدفوعی (Fs) و نسبت آنها(Fc/Fs) تعیین نمود که آلودگی زاینده رود از نوع مدفوع انسانی است.

بررسی ارتباط بین آلودگی میکروبی و عوامل فیزیکی و شیمیایی در بخشی از آب زاینده رود Keywords:

آلودگی میکروبی , زاینده رود , کلی فرم , اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی

بررسی ارتباط بین آلودگی میکروبی و عوامل فیزیکی و شیمیایی در بخشی از آب زاینده رود authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- دکتر محمدرضا غفوری و دکتر سید رضا غفوری، آب ...
- وزارت آموزش و پرورش، جغرافیای اصفهان 1369، ص 6و11. ...
- صمیمی، ب. آلودگی آب، انتشارات دانشگاه آزاد ایران، 1375، ...
- دکتر حسن اوحدی نیا. روشهای علمی میکروبیولوژی عمومی و ...
- دانشور، نظام الدین، شیمی اب، دانشگاه تبریز 1371، ص ...
- دکتر روحا - کسری کرمانشاهی، میرنادر غزالی، جداسازی، تشخیصی ...
Standard methos for Examination of water and waste water, A.PHA. ...
S. Version mark and J. Hammer. "Water and waste water ...
S.M. Fingold, and W.J.Martin "Diagnostic Microbiology" mosby company, London (1982), ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ارتباط بین آلودگی میکروبی و عوامل فیزیکی و شیمیایی در بخشی از آب زاینده رود" توسط روحا؛ کسری کرمانشاهی؛ حسین پورمقدس؛ آراس میرخان نوشته شده و در سال 1379 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی بهداشت محیط پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آلودگی میکروبی، زاینده رود، کلی فرم، اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی هستند. این مقاله در تاریخ 17 مهر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1793 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از آنجائیکه زاینده رود اصفهان یکی از منابع مهم آب در قسمت مرکزی ایران میباشد. لذا مطالعاتی در زمینه شناسائی، شمارش و جداسازی باکتریهای بیماریزا و ارتباط با عوامل فیزیکی و شیمیایی مانند اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی(B.O.D) و دما انجام پذیرفت. در این بررسی دو جایگاه برای نمونه گیری از آب انتخاب شد: 1- پل شهرستان 2- فاصله بین پل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ارتباط بین آلودگی میکروبی و عوامل فیزیکی و شیمیایی در بخشی از آب زاینده رود با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.