سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر میکروب کشی ترکیبات فنلی در کشور

Publish Year: 1379
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,579

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEH03_122

Index date: 9 October 2009

بررسی اثر میکروب کشی ترکیبات فنلی در کشور abstract

هدف: عوامل ضد میکروبی بطور وسیع بعنوان مواد گندزدا، ضد عفونی کننده و نگهدارنده در بیمارستانها، مراکز بهداشتی درمانی و صنایع مختلف داروئی، آرایشی و غذائی بکار می روند. رقابت در زمینه گندزداها فراوان است و اغلب ادعاهای مبالغه آمیزی در مورد کارآئی اینها بعمل می آید. برای صحت و سقم این ادعاها لازم است اثر میکروب کشی این مواد براساس یک روش علمی استاندارد مورد آزمایش قرار گرفته آنگاه مجوز توزیع و مصرف صادر گردد. مواد و روشها: این مطالعه از نوع تجربی و جهت تعیین اثر میکروب کشی سه ترکیب فنلی به نامهای لیزول، کرئولین و دتول براساس استاندارد ایران انجام گرفت. در این روش ابتدا ماده خنثی کننده مناسب هر ماده گندزدا یا ضدعفونی کننده تعیین، آنگاه تاثیر 5 رقت مختلف از ماده گندزدا بروی 5 سوش باکتریایی و بمدت 5 دقیقه بطور جداگانه در شرایط یکسان مورد بررسی قرار گرفت و حداقل غلظت باکتری کشی ماده گندزدا در برابر هر سوش باکتریایی بدست آمد. یافته ها: آزمایشها در دو مرحله، آزمایش اولیه برای تعیین خنثی کننده مناسب هر گندزدا و آزمایش اصلی برای تعیین اثر باکتری کشی آن انجام شد. خنثی کننده مناسب مواد کرئولین و دتول در مقابل تمام سوشهای مورد آزمون مخلوط تخم مرغ تازه 5% و توئین 80 درصد بود. خنثی کننده مناسب لیزول در مقابل پسودوموناس آئروژینوزا زرده تخم مرغ تازه 5% و در برابر اشریشیا کلی مخلوط اتر الکلهای چرب 7%، لیسیتین 2% و توئین 80 چهار درصد تعیین گردید. در آزمایش اصلی حداقل غلظت باکتری کشی لیزول و کرئولین بمیزان2% و دتول بمیزان 1% بدست آمد. بحث و نتیجه گیری : حداقل غلظت های بدست آمده گندزداهای مورد آزمون که بر سوشهای میکروبی انتخابی موثر بود با غلظت های توصیه شده توسط سازندگان آنها مقایسه و مشخص گردید که حداقل غلظت لیزول برای استفاده طبی در حضور عفونت با ادعای سازنده مطابقت داشته ولی در مورد گندزدائی کف و دیوارها مغایر بود. حداقل غلظت کرئولین و غلظت توصیه شده سازنده آن در صورت وجود بیماریهای عفونی قابل قبول و در مورد گندزدائی عمومی مطابقت نداشت. حداقل غلظت بدست آمده برای دتول با ادعای سازنده آن مطابقت داشت.

بررسی اثر میکروب کشی ترکیبات فنلی در کشور Keywords:

بررسی اثر میکروب کشی ترکیبات فنلی در کشور authors

کرامت الله ایماندل

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران

سیدمخمد عزیزی

عضو هیات علمی دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

جمشید درایت

عضو هیات علمی دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مقداد پیرصاحب

عضو هیات علمی دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ادرنگی مسعود، " اثر اتانول روی باکتری‌ها 0، ماهنامه داروئی ...
انصاری محمود، ": بررسی ضدعفونی کننده‌های مصرفی خانگی در کشور ...
ئنائی غلامحسین، م سم‌شناسی صنعتی -، جلد اول و دوم، ...
رئیسی محمد . 0 شیمی‌داروئی الی - داروهای ضد عفونت-0 ...
رونالد هروای مریکوک _ 0 باکتری شناسی و ایمن سازی ...
صائبی اسماعیل _ " فارماکولژی بالینی " چاپ ششم، انتشارات ...
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران _ " اندازه گیری ...
Block, Seymour S. (1983) "Disinfection, Sterilization an Preservation", Lee &e ...
Brock, Thomas D. & Medigan , Micheal T. (1988) "Biology ...
Disinfection, Preservation and Sterilization ", Blackwell _ Scicentific Publication , ...
Jawetz, E., Melnic, J.L. & Adelberg , E . A(1987)" ...
Lennette, E.H., (1985) " Manual of Clinical Microbiology " , ...
Russel, A.D., Hugo , W.B & Ayliffe, G.A.H.(1982)" Principles and ...
Mckane , Larry & Kandel, Juddy , (1985)" Microbiology: Essentials ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر میکروب کشی ترکیبات فنلی در کشور" توسط کرامت الله ایماندل، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ سیدمخمد عزیزی، عضو هیات علمی دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ جمشید درایت، عضو هیات علمی دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ مقداد پیرصاحب، عضو هیات علمی دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نوشته شده و در سال 1379 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی بهداشت محیط پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ترکیبات فنلی، گندزدائی، میکروب کشی هستند. این مقاله در تاریخ 17 مهر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2579 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف: عوامل ضد میکروبی بطور وسیع بعنوان مواد گندزدا، ضد عفونی کننده و نگهدارنده در بیمارستانها، مراکز بهداشتی درمانی و صنایع مختلف داروئی، آرایشی و غذائی بکار می روند. رقابت در زمینه گندزداها فراوان است و اغلب ادعاهای مبالغه آمیزی در مورد کارآئی اینها بعمل می آید. برای صحت و سقم این ادعاها لازم است اثر میکروب کشی این مواد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر میکروب کشی ترکیبات فنلی در کشور با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.