Year: 1397
COI: MECCONF01_002
Language: PersianView: 659
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
کشور ما یکی از کشورهای امن و در حال توسعه در منطقه ای ناامن است که وظیفه ما تلاش برای اقتدار کشور و بهبود صنایع دفاعی و ایجاد امنیت است. دلیل کاربرد و تلاش برای ارتقاء صنایع دفاعی فقط مربوط به جنگ و خونریزی و استفاده علیه بشر نیست، بلکه در کشور ما برای دفاع از خاک ایران اسلامی، مردم، اقتدار و شکوه کشور نیاز به دفاع و مقابله با حملات و شورش کشورهای بیگانه داریم. باید گفت که دامنه استفاده از موشک ها فقط به جنگ و حمله ختم نمی شود، بلکه از آن برای ارسال ماهواره یا سفینه هیا فضانورد و مکتشف نیز استفاده می گردد. به همین دلیل در این پروژه جریان سیال و انتقال حرارت در نازل موشک بررسی می شود و سپس توسط دو نرم افزار قدرتمند کامسول و انسیس فلوینت شبیه سازی و نتایج آن ارایه شده است. در این نازل گاز با یک حرارتی وارد نازل می شود و سپس بعد از طی کردن طول نازل از آن و از قسمت خروجی نازل خارج می شود. برای خنک کاری و کاهش دمای نازل از سیال آب استفاده می شود. نتایج نشان می دهد که سرعت و دما در مرکز نازل بیشترین مقدار خود را دارد و کمترین مقدار سرعت و دما در نزدیک دیواره می باشد.
Keywords:
جريان سيال، انتقال حرارت، نازل، موشك
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/788613/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کیخواه، ابوالفضل و باهری، علیرضا و کیخواه، محمد،1397،شبیه سازی جریان سیال و انتقال حرارت در نازل موتور موشک با استفاده از نرم افزار کامسول و انسیس فلوینت،اولین همایش بین المللی مهندسی مکانیک، صنایع و هوافضا،همدان،،،https://civilica.com/doc/788613
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، کیخواه، ابوالفضل؛ علیرضا باهری و محمد کیخواه)
برای بار دوم به بعد: (1397، کیخواه؛ باهری و کیخواه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تدوین روند طراحی مفهومی خودروی کلاس A و دست یابی به پلتفرم پایه یآن به کمک نرم افزار کتیا
- تغییر پروفایل ریشه مقطع چرخ دنده ساده، به منظور افزایش عمر خستگی با استفاده از نرم افزارهای کتیا و انسیس
- بررسی روش های بهبود عملکرد آیرودینامیک دماغه موشک مافوق صوت و ابرصوتی
- تحلیل شبیه سازی پدیده کاویتاسیون حول هیدروفویل توسط نرم افزار انسیس فلوینت
- الگوریتم نرم افزار طراحی مفهومی موشک ماهواره بر سوخت مایع
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.