تبیین عوامل موثر در گرایش مردم به فعالیت های ورزشی با تاکید بر نقش رسانه های جمعی از دیدگاه کارشناسان تربیت بدنی استان کردستان

Publish Year: 1397
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 346

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ASMCONF01_042

تاریخ نمایه سازی: 20 آبان 1397

Abstract:

رسانه های جمعی امروزه به منبع غالب شکل گیری واقعیت های اجتماعی درجوامع تبدیل شده اند(Scott,2001). و این ادعا که دنیای ما در محاصره واقعیت های رسانه ای قراردارد، بی شک ادعای قابل بحثی می تواند باشد (رمضانی خلیل آبادی،1379). در واقع، بخش عمده ای ازنگرش ما به دنیا، ریشه درپیام های رسانه ای دارد که از پیش ساخته شده اند. آن ها به لحاظ دارا بودن دامنه نفوذ وسیع، اثر مستقیمی برارزش ها وهنجاری های جامعه دارندMeenaghan, et al . 2002) (. ورزش این پدیده سازمان یافته اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم طی این دوران ، ابعاد اجتماعی ،اقتصادی ،فرهنگی و سیاسی به خود گرفته و از جنبه های گوناگونی قابل بررسی است. امروزه ورزش ازآنجا که موجب افزایش امید به زندگی ازطریق ارتقای سلامت افراد جامعه می شود. یکی از زیر شاخص های توسعه انسانی در جوامع قلم داد می گردد. کاهش تحرک و فعالیت بدنی در زندگی روزمره که به واسطه توسعه و گسترش امکانات و وسایل رفاهی و ارتباطی شیوه ای نوین زندگی از جمله فرد گرایی به وجود می آید، ضرورت پرداختن به ورزش و تربیت بدنی را بیش ازپیش ایجاب می کند و انجام مستمر و منظم حرکات بدنی دراین راستا، امری لازم وحیاتی به نظرمی رسد. به این منظور باید در جست وجوی الگویی به منظور نهادینه کردن فعالیت های ورزشی درجامعه باشیم. چراکه فقط درصورت نهادینه شدن آن است که می توانیم شاهد تغییرات سازنده آن بر روند توسعه کشور باشیم. چنانچه به همگانی کردن ورزش توجه و برای تمام گروه های سنی برنامه های بر روند توسعه ی کشور باشیم. چنانچه به همگانی کردن ورزش توجه و برای تمام گروه های سنی برنامه های ورزشی مناسب در نظر گرفته شود، یا میادین و امکانات ورزشی توسعه یابد. مردم هرچه بیشتر به ورزش کردن روی می آورند . با توسعه ورزش بین اقشار مختلف جامعه، هزینه های مربوط به دارو و درمان کاهش می یابد . اعتیاد و سرگرمی های ناسالم بسیار کم می شوند و کارای بیشتر افراد به زندگی آنها رونق می بخشد.

Authors

فاطمه جامعی

کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه ارومیه