سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طبقه بندی مهندسی توده سنگ پی سنگ سد شهید مدنی

Publish Year: 1380
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,807

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRMC01_016

Index date: 2 March 2006

طبقه بندی مهندسی توده سنگ پی سنگ سد شهید مدنی abstract

هدف اصلی بکارگیری یک سیستم طبقه بندی این است که بتوان مشخصه هایی را با استفاده از تکنیک های ساده ارزیابی ، سنجش و دسته بندی کرد، و با بهره گیری از نتایج چنین گروه بندی هایی امکان برآورد ماهیت ذاتی سنگ و چگونگی رفتار مهندسی آن را در شرایط مختلف فراهم اورد. طبقه بندی توده سنگ استخوان بندی اصلی رویه طراحی تجربی را تشکیل داده و در مهندسی سنگ به طور گسترده ای استفاده می شود. از آنجا که رفتار مهندسی توده سنگ به مشخصات سنگ سالم و ناپیوستگی ها و نیز وضعیت آب زیرزمینی بستگی دارد. بدون شک حضور حداقل سه پارامتر زیر به منظور طبقه بندی توده سنگ لازم است. یک پارامتر به عنوان معرف مشخصه های سنگ سالم و یک پارامتر به عنوان ناپیوستگی ها و بالاخره پارامتر سوم شرایط آب زیرزمینی را توصیف می نماید. در این تحقیق رده بندی ژئومکانیکی (RMR) و شاخص کیفیت توده سنگ (Q) برای پی سنگ سد شهید مدنی بر اساس کارهای صحرایی وبرداشتهای به عمل آمده و مقایسه بین این دو طبقه بندی برای سنگ مورد نظر انجام شده است.

طبقه بندی مهندسی توده سنگ پی سنگ سد شهید مدنی authors

غلامرضا خانلری

استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه بوعلی سینا

هادی امیرانلو

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی دانشگاه بوعلی سینا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ - معماریان حسین، 1374، زمین‌شناسی مهندسی و ژنوتکنیک، چاپ ...
_ ونوکوری وی‌اس کاستویاما، 1376، درامدی بر مکانیک سنگ، مترجم ...
* - وفانیان محمود، 1376، خواص مهندسی‌سنها تنوری وکاربردهای اجرایی)، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طبقه بندی مهندسی توده سنگ پی سنگ سد شهید مدنی" توسط غلامرضا خانلری، استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه بوعلی سینا؛ هادی امیرانلو، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی دانشگاه بوعلی سینا نوشته شده و در سال 1380 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس مکانیک سنگ ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 11 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2807 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف اصلی بکارگیری یک سیستم طبقه بندی این است که بتوان مشخصه هایی را با استفاده از تکنیک های ساده ارزیابی ، سنجش و دسته بندی کرد، و با بهره گیری از نتایج چنین گروه بندی هایی امکان برآورد ماهیت ذاتی سنگ و چگونگی رفتار مهندسی آن را در شرایط مختلف فراهم اورد. طبقه بندی توده سنگ استخوان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طبقه بندی مهندسی توده سنگ پی سنگ سد شهید مدنی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.