سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش آداب و رسوم و صنایع دستی در توسعه صنعت گردشگری مناطق روستایی استان کرمان : مطالعه موردی منطقه عشق آباد، بافت

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,038

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCACS03_786

Index date: 14 December 2018

نقش آداب و رسوم و صنایع دستی در توسعه صنعت گردشگری مناطق روستایی استان کرمان : مطالعه موردی منطقه عشق آباد، بافت abstract

امروزه به دلیل تاثیرات چشمگیری که صنعت گردشگری بر اقتصاد ، فرهنگ و مردم مناطق پذیرنده گردشگران بر جای می گذارد، موجب شده تا توجه ویژه ای به این مناطق شود. همچنین صنعت گردشگری علاوه بر اینکه گامی به سوی پیشرفت مناطق روستایی است میتواند موجب تحول اقتصادی و اجتماعی روستا ها نیز شود. کشور ما با توجه به بهره مند بودن از جاذبه های گردشگری بسیار ،با برنامه ریزی و نوجه به آداب و رسوم و صنایع تولیدی روستاها به خصوص صنایع دستی در راستای این صنعت می تواند علاوه بر ایجاد درآمد پایدار موجب حفظ ارزشهای بومی و فرهنگی نیز گردید .آنچه که در این نوع گردشگری اهمیت فراوان دارد توجه ویژه به آداب و رسوم و صنایع دستی است، زیرا صنعت گردشگری بدون برنامه ریزی دقیق و توجه به قابلیت های مناطق روستایی، طبیعت گردی،محلی، فرهنگی و اجتماعی، مشکلاتی را برای هر منطقه در پی خواهد داشت. منطقه عشق آباد واقع در استان کرمان در یکی از مناطق مستعد برای توسعه طبیعت گردی در بخش شمالی رابر ودر دامنه های جنوب غربی رشته کوه لاله زار با شیبی ملایم وجود دارد. از ویژگی های مهم این منطقه که به عنوان جاذبه های طبیعی گردشگری می توان قلمداد نمود عبارتنداز :جریان دایمی آب رودخانه ، جاده دسترسی مناسب ،دید و منظر مناسب به طبیعت و نیز دارا بودن جاذبه های فرهنگی و بومی و ارتباط قوی مردم منطقه با گردشگران که می توان با استفاده از وجود این پتانسیل های طبیعی علاوه بر جذب سرمایه گذار از یک سو ، باعث افزایش توان اقتصادی ساکنین منطقه گردید. مقاله ی حاضر، به بررسی نقش آداب و رسوم و صنایع دستی در توسعه صنعت گردشگری منطقه عشق آباد بافت استان کرمان می پردازد. که در ان سعی بر آن شده ضمن در نظر گرفتن اصول مبتنی بر زیست بوم به ارایه پیشنهاد هایی در زمینه تاثیر آداب و رسوم و صنایع دستی و نیز توسعه صنعت گردشگری در منطقه و ضرورت توجه به آن پرداخته شده است. روش پژوهش ،توصیفی –تحلیلی است که در ابتدا به بررسی مولفه های کیفی موثر در توسعه صنعت گردشگری پرداخته و در نتیجه راهکارها و پیشنهاداتی برای بهره برداری بهینه از پتانسیل ها ی منطقه در جهت توسعه صنعت گردشگری ارایه گردیده است.

نقش آداب و رسوم و صنایع دستی در توسعه صنعت گردشگری مناطق روستایی استان کرمان : مطالعه موردی منطقه عشق آباد، بافت Keywords:

نقش آداب و رسوم و صنایع دستی در توسعه صنعت گردشگری مناطق روستایی استان کرمان : مطالعه موردی منطقه عشق آباد، بافت authors

مهتا رضایی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری،گروه معماری، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران

عباس مسعودی

استادیار گروه معماری،گروه معماری، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران

مقاله فارسی "نقش آداب و رسوم و صنایع دستی در توسعه صنعت گردشگری مناطق روستایی استان کرمان : مطالعه موردی منطقه عشق آباد، بافت" توسط مهتا رضایی زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری،گروه معماری، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران؛ عباس مسعودی، استادیار گروه معماری،گروه معماری، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و طراحی شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله صنایع دستی ، آداب و رسوم ، گردشگری ، مناطق روستایی هستند. این مقاله در تاریخ 23 آذر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1038 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه به دلیل تاثیرات چشمگیری که صنعت گردشگری بر اقتصاد ، فرهنگ و مردم مناطق پذیرنده گردشگران بر جای می گذارد، موجب شده تا توجه ویژه ای به این مناطق شود. همچنین صنعت گردشگری علاوه بر اینکه گامی به سوی پیشرفت مناطق روستایی است میتواند موجب تحول اقتصادی و اجتماعی روستا ها نیز شود. کشور ما با توجه به بهره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش آداب و رسوم و صنایع دستی در توسعه صنعت گردشگری مناطق روستایی استان کرمان : مطالعه موردی منطقه عشق آباد، بافت با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.