سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توسعه نرم افزار به منظور تعیین حد روباز – زیرزمینی

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,925

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC01_052

Index date: 5 March 2006

توسعه نرم افزار به منظور تعیین حد روباز – زیرزمینی abstract

تعیین حد روباز – زیرزمینی برای کانسارهایی با گسترش عمقی از سطح زمین و امکان استخراج زیرزمینی، یکی از اولین تصمیماتی است که باید در فرآیند طراحی معدن اخذ شود. مدل ارائه شده توسط Dan Nilsson , 1982)1992 ) بر مبنای انتخاب عمقی که در آن مجموع ارزش خالص فعلی دو روش روباز و زیرزمینی بیشینه باشد، عمل می نماید. در این مقاله پس از اعمال اصلاحاتی در تعیین حد روباز و تهیه داده های لازم به منظور بیشینه سازی ارزش خالص فعلی، مدل نیلسون تکمیل شده است.

توسعه نرم افزار به منظور تعیین حد روباز – زیرزمینی Keywords:

توسعه نرم افزار به منظور تعیین حد روباز – زیرزمینی authors

مهدی یاوری

عضو هیئت علمی دانشکده فنی، گروه مهندسی معدن، دانشگاه تهران

محمدرضا کیومرثی

دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن، دانشکده فنی، گروه مهندسی معدن، د

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Nilsson, Dan, (1992), "Surface vs. Underground Mining Methods", In Mining ...
Nilsson, Dan, (1982), "Surface vs. Underground Mining Methods", In Mining ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توسعه نرم افزار به منظور تعیین حد روباز – زیرزمینی" توسط مهدی یاوری، عضو هیئت علمی دانشکده فنی، گروه مهندسی معدن، دانشگاه تهران؛ محمدرضا کیومرثی، دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن، دانشکده فنی، گروه مهندسی معدن، د نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس مهندسی معدن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله راهکار نیلسون، حد روباز-زیرزمینی هستند. این مقاله در تاریخ 14 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1925 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تعیین حد روباز – زیرزمینی برای کانسارهایی با گسترش عمقی از سطح زمین و امکان استخراج زیرزمینی، یکی از اولین تصمیماتی است که باید در فرآیند طراحی معدن اخذ شود. مدل ارائه شده توسط Dan Nilsson , 1982)1992 ) بر مبنای انتخاب عمقی که در آن مجموع ارزش خالص فعلی دو روش روباز و زیرزمینی بیشینه باشد، عمل می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توسعه نرم افزار به منظور تعیین حد روباز – زیرزمینی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.