سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آنالیز توموگرافی سه بعدی پدیکل مهره های کمری بر اساس جنسیت و قومیت با استفاده از CT

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 665
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TNCMDMED03_016

Index date: 22 December 2018

آنالیز توموگرافی سه بعدی پدیکل مهره های کمری بر اساس جنسیت و قومیت با استفاده از CT abstract

مقدمه: در حال حاضر استاندارد طلایی برای فیوژن داخل ستون فقرات استفاده از پیچ پدیکل می باشد. در این روش پیچ پدیکل در محل ایده ال خود (داخل پدیکل) قرار می گیرد، برای اینکه این روش بی خطر باشد، داشتن نقاط آناتومیکی صحیح و اندازه ابعاد پدیکل برای به حداقل رساندن عوارض نورولوژیکی لازم است. بدلیل اهمیت این موضوع، مورفومتری مهره های کمری براساس جنسیت و قومیت مختلف بررسی شده است.مواد و روش ها: مطالعه ای از نوع توصیفی تحلیلی در سه جمعیت فارس، ترکمن و سیستانی به تعداد 120 نفر در سه گروه 40 نفره 20 تا زن و 20 تا مرد که درگروه سنی 45-18 سال در شهر گرگان صورت گرفت. تعیین اندازه ارتفاع ، طول و عرض پدیکل، ارتفاع مهره های کمری بوسیله دستگاه سی تی اسکن از نمای اصلی آگزیال با بازسازی کرونال و ساجیتال در برش 3 میلیمتری توسط CT scanner SOMATOM Emotion )) ازنوع مولتی اسلایس مدل SIEMENS با نرم افزار Synge software Siemens ورژن vx26b s102p19 انجام گردید. یافته ها: در این مطالعه اختلاف اندازه عرض و ارتفاع پدیکل مهره های کمری در هر دو جنس (مرد و زن) وجود دارد، ولی اختلاف اندازه طول پدیکل در زن و مرد دیده نشده است(P> 0/05). اختلاف در اتفاع و عرض پدیکل راست در قومیت ها مشاهده نشده و فقط اختلاف درطول پدیکل راست در دو قوم ترکمن وسیستانی وجود دارد(0/03). اختلاف اندازه پدیکل چپ در هیچ یک از قومیت مشاهده نشده است (P> 0/05).بحث و نتیجه گیری : نتایج این مطالعه نشان داد که اندازه ابعاد مختلف پدیکل مهره های کمری بر اساس جنسیت و قومیت متفاوت می باشد.

آنالیز توموگرافی سه بعدی پدیکل مهره های کمری بر اساس جنسیت و قومیت با استفاده از CT Keywords:

آنالیز توموگرافی سه بعدی پدیکل مهره های کمری بر اساس جنسیت و قومیت با استفاده از CT authors

سکینه مومنی راهکلا

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم تشریح ، دانشگاه علوم پزشکی گلستان ، گرگان ، ایران.

کامران حیدری

آناتومیست ، دانشیار ، دانشگاه علوم پزشکی گلستان ، گرگان ، ایران

محمدهادی قریب

رادیولوژیست ، استادیار، مرکز تحقیقات سلامت کودکان و نوزادان ، دانشگاه علوم پزشکی گلستان، گرگان ، ایران.

محمدرضا محمدی

جراح مغز و اعصاب ، استادیار ، دانشگاه علوم پزشکی گلستان ، گرگان ، ایران

مقاله فارسی "آنالیز توموگرافی سه بعدی پدیکل مهره های کمری بر اساس جنسیت و قومیت با استفاده از CT" توسط سکینه مومنی راهکلا، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم تشریح ، دانشگاه علوم پزشکی گلستان ، گرگان ، ایران.؛ کامران حیدری، آناتومیست ، دانشیار ، دانشگاه علوم پزشکی گلستان ، گرگان ، ایران؛ محمدهادی قریب، رادیولوژیست ، استادیار، مرکز تحقیقات سلامت کودکان و نوزادان ، دانشگاه علوم پزشکی گلستان، گرگان ، ایران.؛ محمدرضا محمدی، جراح مغز و اعصاب ، استادیار ، دانشگاه علوم پزشکی گلستان ، گرگان ، ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی اختلالات عصبی عضلانی اسکلتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سی تی اسکن، پدیکل، جنسیت و قومیت هستند. این مقاله در تاریخ 1 دی 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 665 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: در حال حاضر استاندارد طلایی برای فیوژن داخل ستون فقرات استفاده از پیچ پدیکل می باشد. در این روش پیچ پدیکل در محل ایده ال خود (داخل پدیکل) قرار می گیرد، برای اینکه این روش بی خطر باشد، داشتن نقاط آناتومیکی صحیح و اندازه ابعاد پدیکل برای به حداقل رساندن عوارض نورولوژیکی لازم است. بدلیل اهمیت این موضوع، مورفومتری ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پیچ و پرچ طبقه بندی شده است.