سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل توان و شارش توان اکتیو و راکتیو بین استاتور و شبکه به DFIG به وسیله RSC برای حفظ ولتاژ در رنج مطلوب سعید رحیمی

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 595

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARGCONF04_025

Index date: 20 January 2019

کنترل توان و شارش توان اکتیو و راکتیو بین استاتور و شبکه به DFIG به وسیله RSC برای حفظ ولتاژ در رنج مطلوب سعید رحیمی abstract

با افزایش استفاده از باد در شبکه برق، ژنراتور DFIG برای توربین های بادی عمدتا به دلیل ویژگی متغیر سرعت خود اعمال می شود و از این رو بر پویایی سیستم تاثیر می گذارد. این مقاله به مدلسازی و کنترل DFIG با جزییات پرداخته است، بنحوی که استاتور به طور مستقیم به یک شبکه سخت متصل می شود و روتور به شبکه از طریق مبدل AC-DC-AC دو طرفه متصل می شود. در این مقاله یک استراتژی کنترل بردار جدید مبتنی بر کنترل بردار شتاب روتور روتور ارایه شده است. استراتژی کنترل بردار جدید با کنترل بردار شار استاتور استاتور است که معمولا برای کنترل DFIG استفاده می شود مقایسه شده است. دو استراتژی کنترل غیر مستقیم بر مبنای برآورد شار استاتور و روتور برآورد شار نسبت به مبدل جانبی روتور (RSC) برای کنترل قدرت استاتور فعال تولید شده توسط ژنراتور اعمال شده است. سیستم کامل مدل شده و در محیطMATLAB / SIMULINK شبیه سازی شده است.

کنترل توان و شارش توان اکتیو و راکتیو بین استاتور و شبکه به DFIG به وسیله RSC برای حفظ ولتاژ در رنج مطلوب سعید رحیمی Keywords:

کنترل توان و شارش توان اکتیو و راکتیو بین استاتور و شبکه به DFIG به وسیله RSC برای حفظ ولتاژ در رنج مطلوب سعید رحیمی authors

مطلوب سعیدرحیمی

کارشناس ارشد ابزار دقیق، پتروشیمی شازند

مقاله فارسی "کنترل توان و شارش توان اکتیو و راکتیو بین استاتور و شبکه به DFIG به وسیله RSC برای حفظ ولتاژ در رنج مطلوب سعید رحیمی" توسط مطلوب سعیدرحیمی، کارشناس ارشد ابزار دقیق، پتروشیمی شازند نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس سالانه ملی مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ژنراتور القایی ، بردار کنترل، انرژی باد، کنترل قدرت هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 595 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با افزایش استفاده از باد در شبکه برق، ژنراتور DFIG برای توربین های بادی عمدتا به دلیل ویژگی متغیر سرعت خود اعمال می شود و از این رو بر پویایی سیستم تاثیر می گذارد. این مقاله به مدلسازی و کنترل DFIG با جزییات پرداخته است، بنحوی که استاتور به طور مستقیم به یک شبکه سخت متصل می شود و روتور ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل توان و شارش توان اکتیو و راکتیو بین استاتور و شبکه به DFIG به وسیله RSC برای حفظ ولتاژ در رنج مطلوب سعید رحیمی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.