بررسی رابطه بازاریابی عصبی و رضایت مشتریان از خرید مکمل های ورزشی با توجه به نقش میانجی اشتیاق به برند در بین ورزشکاران رشته های قدرتی استان سیستان و بلوچستان

Publish Year: 1397
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,013

This Paper With 11 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ASSH02_065

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1397

Abstract:

زمینه و هدف: پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بازاریابی عصبی و رضایت مشتریان از خرید مکمل های ورزشی با توجه به نقش میانجی اشتیاق به برند در بین ورزشکاران رشته های قدرتی استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.روش کار: جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه ورزشکاران رشته های قدرتی استان سیستان و بلوچستان، که تعداد کل نامحدود می باشد با توجه به نامحدود بودن تعداد 384 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. در این تحقیق محقق از سه پرسش نامه استاندارد بازاریابی عصبی - ایزر و همکارانش (2011)، رضایت از خرید بر اساس مدل 7p - مظفری (1393) و اشتیاق به برند زایچکوسکی (1985) استفاده شد. با توجه به استاندارد بودن پرسش نامه های از نظر روایی مورد تایید اساتید محترم راهنما ومشاور برای روایی صوری قرار گرفت. پایایی پرسش نامه ها بالای 70% بدست آمد.یافته ها: نتایج نشان داد که،.بر اساس نتایج حاصل از تحقیق مشخص شد که، بین بازاریابی عصبی و رضایت مشتریان از خرید مکمل های ورزشی رابطه وجود دارد و آیا اشتیاق به برند این رابطه را تحت تاثیر خود قرار می دهد (0001/0 =p).نتیجه گیری:نورو مارکتینگ باعث تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده از ذهن مشتریان می شود که منجر به شناخت و کشف ناهشیاری می شود که مشتریان خودشان هم خبر ندارند اما به شدت تحت تاثیر آنها هستند لذا عرضه محصولات ورزشی با کیفیت برتر و ارایه خدمات به مشتریان در سطح عالی به طور مستمر موجب ایجاد مزیت های رقابتی برای شرکت می شود. در صورتی که مشتریان از کیفیت محصولات و خدمات شرکت های تولید کننده راضی باشند شرکت های تولید کننده محصولات ورزشی می توانند به سود بالاتر دست یابند. با توجه به تاثیر بازاریابی عصبی برآمیخته محصولات ورزشی و قیمت می توان بیان کرد که ارایه خدمات به مشتریان بر قیمت گذاری و سود تاثیرات زیادی دارد. مشتریان در هنگام خرید با توجه به سیستم عصبی و درک از نوع محصولات فروشندگان تفاوت های ذهنی را مشاهده می کنند و این امر سبب می شود که قیمت های مختلفی بپردازند.

Authors

حمیدرضا طالبی

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مدیریت تربیت بدنی،دانشکده تربیت بدنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند، بیرجند، خراسان جنوبی، ایران.

کاظم چراغ بیرجندی

استادیار، دانشکده تربیت بدنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند، بیرجند، خراسان جنوبی، ایران