سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برنامه ریزی، کنترل پروژه و موازنه زمان هزینه با روش مسیر بحرانی (CPM) مطالعه موردی: پیجوئی و اکتشاف کانسار (انگوران)

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 10,325

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC01_120

Index date: 5 March 2006

برنامه ریزی، کنترل پروژه و موازنه زمان هزینه با روش مسیر بحرانی (CPM) مطالعه موردی: پیجوئی و اکتشاف کانسار (انگوران) abstract

در این مقاله ضمن بررسی ویژگی های روش مسیر بحرانی (CPM) برای پروژه اکتشافی کانسار سرب و روی انگوران و تعیین فعالیتهای بحرانی، اقدام به بررسی منحنی هزینه -زمان شده است و مقدار کمینه هزینه (مشتمل بر هزینه های مستقیم و غیر مستقیم ) بدست آمده است . نتایج نشان میدهند، در هر شرایطی نمی توان با افزایش دادن زمان، هزینه را کاهش داد، چرا که با افزایش زمان، تاثیر هزینه های غیرمستقیم بیشتر شده و باعث افزایش هزینه کل پروژه می شود . در این مطالعه تعداد ٢٩ فعالیت همراه با تقدم و تاخرهای شبکه ای مورد بررسی قرار گرفت که در نتیجه تعداد ٢٢ فعالیت بر روی مسیر بحرانی ظاهر گردید . با تغییر دادن زمانهای شناوری و نیز اعمال هزینه های ضربتی (طی زمان ضربتی ) تعدادی از فعالیتهای بحرانی مقدار هزینه کمینه برابر با 6030/4 میلیون ریال و در زمان ١٠٢ هفته به دست آمد.

برنامه ریزی، کنترل پروژه و موازنه زمان هزینه با روش مسیر بحرانی (CPM) مطالعه موردی: پیجوئی و اکتشاف کانسار (انگوران) Keywords:

برنامه ریزی، کنترل پروژه و موازنه زمان هزینه با روش مسیر بحرانی (CPM) مطالعه موردی: پیجوئی و اکتشاف کانسار (انگوران) authors

امید اصغری

دانشجوی دکترای اکتشاف معدن – دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سیدحمید سکاکی

هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن، متالورژی و نفت - دانشگاه صنعتی امیرکب

مهدی یاوری

هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن - دانشگاه تهران

فاطمه سلطانی

دانشجوی کارشناسی مهندسی اکتشاف معدن- دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مقاله فارسی "برنامه ریزی، کنترل پروژه و موازنه زمان هزینه با روش مسیر بحرانی (CPM) مطالعه موردی: پیجوئی و اکتشاف کانسار (انگوران)" توسط امید اصغری، دانشجوی دکترای اکتشاف معدن – دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ سیدحمید سکاکی، هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن، متالورژی و نفت - دانشگاه صنعتی امیرکب؛ مهدی یاوری، هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن - دانشگاه تهران؛ فاطمه سلطانی، دانشجوی کارشناسی مهندسی اکتشاف معدن- دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس مهندسی معدن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کنترل پروژه؛ فعالیت اکتشافی، هزینه ضربتی، زمان ضربتی، روش مسیر بحرانی، زمان شناوری، زمان-هزینه هستند. این مقاله در تاریخ 14 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 10325 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله ضمن بررسی ویژگی های روش مسیر بحرانی (CPM) برای پروژه اکتشافی کانسار سرب و روی انگوران و تعیین فعالیتهای بحرانی، اقدام به بررسی منحنی هزینه -زمان شده است و مقدار کمینه هزینه (مشتمل بر هزینه های مستقیم و غیر مستقیم ) بدست آمده است . نتایج نشان میدهند، در هر شرایطی نمی توان با افزایش دادن زمان، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله برنامه ریزی، کنترل پروژه و موازنه زمان هزینه با روش مسیر بحرانی (CPM) مطالعه موردی: پیجوئی و اکتشاف کانسار (انگوران) با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.