سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تأثیر پیریت بر دمپهای باطله معدن مس سرچشمه

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,806

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC01_124

Index date: 5 March 2006

بررسی تأثیر پیریت بر دمپهای باطله معدن مس سرچشمه abstract

مشکل عمده بسیاری از باطله های معا دن فلزی، اسیدزائی در اثر هوازدگی سولفیدها و بویژه پیریت می ب اشد. باطله هایی که حاوی پیریت می باشند و در یک محیط خنثی یا قلیایی دپو شده باشند، در اثر هوازدگی پیریت در مدت چندین ماه و حتی چندین سال خاصیت اسیدی قوی را بوجود می آورند، لذا در چنین باطله هایی به pH اولیه و اندازه گیری شده در محل نمی توان اعتماد نم ود و بایستی اسید تولید شده در اثر هوازدگی پیریت را نیز در نظر گرفت . بر همین اساس و به عنوان یک مطالعة موردی pH ،سه دامپ شماره 515 و 31 معدن مس سرچشمه و تأثیر هوازدگی پیریت بر ، آن مورد مطالعه قرار گرفت که بر این اساسpH این دمپها قبل از تأثیر پیریت با استف اده از محلول بافر به ترتیب 5/5، 6و6 بدست آمد و پس از تأثیر هوازدگی پیریت به ترتیب 3/43، 4/45 و 4/9 تخمین زده شد و در ادامه با توجه به شرایط و امکانات موجود راه حلهای مناسب و قابل انجامی از جمله خنثی سازی توسط آهک، ایجاد یک پوشش ارگانیکی بر روی باطله ها و استفاده از لایه نفوذ ناپذیر روی باطله ها به منظور جلوگیری از افزایش خاصیت اسیدی محیط ارائه شد.

بررسی تأثیر پیریت بر دمپهای باطله معدن مس سرچشمه Keywords:

بررسی تأثیر پیریت بر دمپهای باطله معدن مس سرچشمه authors

وحید سلطان محمدی

کارشناس، موسسه تحقیقات و کاربرد مواد معدنی ایران

حمید اکبری

کارشناس ارشد، مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران

مرتضی اصانلو

دانشیار، دانشکده معدن، متالورژی و نفت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دفتر طراحی و مهندسی مجتمع مس سرچشمه، (1377)، "گزارش اجمالی ...
رضایی، بهرام، (1376)، "نکنولوژی و فرآوری مواد معدنی"، انتشارات هرمزگان. ...
Williamson, N. Anne., Johnson, M. S., & Bradshaw, A. D., ...
williams, D. J., Wilson, G. W. & Currey, N. A., ...
Elliott, L. C. M., Liu, L. & Stogran, S. W., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تأثیر پیریت بر دمپهای باطله معدن مس سرچشمه" توسط وحید سلطان محمدی، کارشناس، موسسه تحقیقات و کاربرد مواد معدنی ایران؛ حمید اکبری، کارشناس ارشد، مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران؛ مرتضی اصانلو، دانشیار، دانشکده معدن، متالورژی و نفت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس مهندسی معدن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیریت، دمپ، هوازدگی پیریت هستند. این مقاله در تاریخ 14 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2806 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مشکل عمده بسیاری از باطله های معا دن فلزی، اسیدزائی در اثر هوازدگی سولفیدها و بویژه پیریت می ب اشد. باطله هایی که حاوی پیریت می باشند و در یک محیط خنثی یا قلیایی دپو شده باشند، در اثر هوازدگی پیریت در مدت چندین ماه و حتی چندین سال خاصیت اسیدی قوی را بوجود می آورند، لذا در چنین باطله ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تأثیر پیریت بر دمپهای باطله معدن مس سرچشمه با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.