سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده ازالگوریتم شبکه های عصبی مصنوعی و شبکه های بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک به منظور بودجه بندی (بررسی موردی سازمان تامین اجتماعی )

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 419

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMAISRE02_070

Index date: 20 January 2019

استفاده ازالگوریتم شبکه های عصبی مصنوعی و شبکه های بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک به منظور بودجه بندی (بررسی موردی سازمان تامین اجتماعی ) abstract

با وجود اینکه طبق ماده 138 قانون برنامه چهارم، و ماده 219 قانون برنامه پنجم توسعه ایران، به منظور استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی، دولت موظف است زمینه های لازم را برای تهیه بودجه به روش عملیاتی در کلیه دستگاه های اجرایی فراهم آورد، تاکنون با گذشت یک دهه این مهم تحقق پیدا نکرده است. تحقیقات پیشین نشان دادهاند که در نظامهای بودجه ریزی، نقش افراد و معانی و اداراکات ذهنی آنها نباید نادیده گرفته شود. چرا که اگر با رویکرد تفسیری به بودجه بنگریم، بودجه ریزی به مثابه یک پدیده اجتماعی ست که از طریق تعامل کنشگران اجتماعی تولید و بازتولید میشود. بررسی مطالعات داخلی حاکی ازین است که برخلاف توجهی که از این منظر به بودجه ریزی در بافتهایی غیر از ایران شده است، مطالعات داخلی بر تحقیقات کم6یدر زمینه بود جهریزی متمرکز بوده اند.با توجه به اهمیت مسیله و در راستای بهبود وضعیت بودجه ریزی در کشور، در تحقیق حاضر هدف پیشبینی هزینه ها با استفاده ازرویکرد شبکه های عصبی مصنوعی است , این پژوهش به مطالعه موردی در سازمان تامین اجتماعی پرداخته است . متغیرمستقل دراین تحقیق هزینه سال جاری ومتغیروابسته روند گذشته هزینه ها بوده است.به همین منظور،متغیرهای مربوط برای شرکت تامین اجتماعی وبه مدت11سال گردآوری شده است. خروجیهای حاصل از تخمین شبکه های عصبی مصنوعی و شبکه های بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک و نتایج حاصل از تخمین با استفاده از این روشها، بیانگر تایید فرضیات تحقیق میباشد. همچنین، شبکه مزبور دارای کمترین خطا نسبت به دیگر شبکه های طراحی شده است.

استفاده ازالگوریتم شبکه های عصبی مصنوعی و شبکه های بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک به منظور بودجه بندی (بررسی موردی سازمان تامین اجتماعی ) Keywords:

بودجه بندی , شبکه های عصبی مصنوعی , الگوریتم ژنتیک

استفاده ازالگوریتم شبکه های عصبی مصنوعی و شبکه های بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک به منظور بودجه بندی (بررسی موردی سازمان تامین اجتماعی ) authors

رضا رهبر

عضو هییت علمی گروه حسابداری دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

عبدالکریم مقدم

عضو هییت علمی دانشگاه پیام نور

مقاله فارسی "استفاده ازالگوریتم شبکه های عصبی مصنوعی و شبکه های بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک به منظور بودجه بندی (بررسی موردی سازمان تامین اجتماعی )" توسط رضا رهبر، عضو هییت علمی گروه حسابداری دانشگاه پیام نور، تهران، ایران؛ عبدالکریم مقدم، عضو هییت علمی دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال با رویکرد حمایت از کسب و کار ایرانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بودجه بندی , شبکه های عصبی مصنوعی، الگوریتم ژنتیک هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 419 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با وجود اینکه طبق ماده 138 قانون برنامه چهارم، و ماده 219 قانون برنامه پنجم توسعه ایران، به منظور استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی، دولت موظف است زمینه های لازم را برای تهیه بودجه به روش عملیاتی در کلیه دستگاه های اجرایی فراهم آورد، تاکنون با گذشت یک دهه این مهم تحقق پیدا نکرده است. تحقیقات پیشین نشان دادهاند که ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سازمان تامین اجتماعی و الگوریتم ژنتیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده ازالگوریتم شبکه های عصبی مصنوعی و شبکه های بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک به منظور بودجه بندی (بررسی موردی سازمان تامین اجتماعی ) با 21 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.