سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد انتقال حرارت غیر فوریه ای در ماشینکاری با استفاده از تخلیه الکتریکی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,327

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICME10_361

Index date: 20 November 2009

کاربرد انتقال حرارت غیر فوریه ای در ماشینکاری با استفاده از تخلیه الکتریکی abstract

در دهههای گذشته آزمایشات متعددی نشان می دهند که مدل انتقال حرارت فوریه ای در پیش بینی دمای قطعه جامد در حالت گذرا ممکن است به طور موفقیت آمیزی عمل ننماید. این تردید هنگامیکه به قطعه جامد شار حرارتی بسیار بالا وارد شود به یقین تبدیل خواهد شد. یکی از مواردی که شار حرارتی بسیار بالا به قطعه وارد می شود ماشینکاری با استفاده از روش تخلیه الکتریکی می باشد. اگر بخواهیم دمای قطعه را در هنگام ماشینکاری با استفاده از تخلیه الکتریکی یا همان دستگاه اسپارک بدست آوریم به ناچار می بایست از مدل تجدید نظ ر شده انتقال حرار ت کلاس یک استفاده نماییم. مدل اصلاح شده به نام "مدل هیپربولیک" یا "مدل غیر فوریه ای انتقال حرارت" شهرت دارد. در این مقاله قص دداریم تا با استفاده از روش جداسازی متغیرها دمای یک استوانۀ تحت عملیات اسپارک را بدست آوری م. لذ ا برای حل تحلیلی مذکور از مختصات استوانه ای بهره گرفته ایم. در انتها برای نمونه در چن د عد د ورنوت و عدد فوریه متفاو ت نمودارهای دمایی را برای استوانه مورد نظر بدست خواهیم آورد. مشاهده می نماییم هر چه عدد ورنوت بیشتر باشد، زمان مورد نیاز برای رسیدن دمای قطعه به حالت پایدار بیشتر خواهد بود. همچنین می توان مشاهد ه نمو د ب ا افز ایش عددورنوت، بیشینه و کمینه دمای قطعه، به ترتیب بیشتر و کمتر می شوند. با استفاده از نتایج بدست آمده ناگفته پیداست به علت تفاوت آشکار دمای حاصل شده از دو مدل فوریه ای و مدل غیر فوریه ای برای استوانه مورد نظر، استفاد ه از مد ل فوریه ای برای پیش بینی دمای قطعه استوانه ای حین عملیات اسپارک امری به خلاف واقعیت است.

کاربرد انتقال حرارت غیر فوریه ای در ماشینکاری با استفاده از تخلیه الکتریکی Keywords:

دستگاه اسپارک - انتقال حرارت غیر فوریه ای - جداسازی متغیرها - مختصات استوانه ای - عد دورنوت - عدد فوریه

کاربرد انتقال حرارت غیر فوریه ای در ماشینکاری با استفاده از تخلیه الکتریکی authors

سیف الله سعدالدین

استادیار، گروه مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی ، دانشگاه سمنان

محسن ترابی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی ، دانشگاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
K.H. Ho, S.T. Newman, State of the art electrical discharge ...
S. Webzell, That first step into EDM, in: Machinery, 159, ...
Anonymous, History and development, in: The Techniques and Practice of ...
C. Cattaneo, Sur une forme de Iequation de la chaleur ...
P. Vernotte, Les paradoxes de la theorie continue de I'equation ...
M. Lewandowska, L. Malinowski, An analytical solution of the hyperbolic ...
A. Moosaie, Non-Fourier heat conduction in a finite medium with ...
A.Moosaie, Non-Fourier heat conduction in a finite medium with insulated ...
D.W. Tang, N. Araki, Non-Fourier heat conduction in a finite ...
Duanming Zhang, Li Li, Zhihua Li, Li Guan, Xinyu Tan, ...
A. Saleh, M. Al-Nimr, Variational formulation of hyperbolic heat conduction ...
A. Barletta, E. Zanchini, Three-dimen sional propagation of hyperbolic thermal ...
H. S. Carslaw and , C. Jaeger, Conduction of Heat ...
M. N. Ozisik, Heat conductio. 2"" d. John Wiley &Sons, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد انتقال حرارت غیر فوریه ای در ماشینکاری با استفاده از تخلیه الکتریکی" توسط سیف الله سعدالدین، استادیار، گروه مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی ، دانشگاه سمنان؛ محسن ترابی، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی ، دانشگاه نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دستگاه اسپارک - انتقال حرارت غیر فوریه ای - جداسازی متغیرها - مختصات استوانه ای - عد دورنوت - عدد فوریه هستند. این مقاله در تاریخ 29 آبان 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3327 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهههای گذشته آزمایشات متعددی نشان می دهند که مدل انتقال حرارت فوریه ای در پیش بینی دمای قطعه جامد در حالت گذرا ممکن است به طور موفقیت آمیزی عمل ننماید. این تردید هنگامیکه به قطعه جامد شار حرارتی بسیار بالا وارد شود به یقین تبدیل خواهد شد. یکی از مواردی که شار حرارتی بسیار بالا به قطعه وارد می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد انتقال حرارت غیر فوریه ای در ماشینکاری با استفاده از تخلیه الکتریکی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.