سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی سبک سازی بتن و افزودنی های آن - مزایا و کاربرد

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,074

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICLWCE01_045

Index date: 23 November 2009

بررسی سبک سازی بتن و افزودنی های آن - مزایا و کاربرد abstract

اکثرا ساختمانهای موجود در کشورمان را می توان جزء ساختمانهای نیمه مقاوم و یا غیر مقاوم در مقابل زمین لرزه ها طبقه بندی کرد. نیروی وارد بر سازه های بتنی هنگام زلزله به عوامل مختلفی بستگی دارد. این عوامل در آیین نامه های بارگذاری کشورهای مختلف آمده است. با تغییر هر یک از این عوامل، به نحوی که در کاهش نیروی زلزله موثر باشد می توان از نیروی وارد بر ساختمان کاست. کاهش وزن ساختمان در روشهای بار جانبی معادل استاتیکی که در بسیاری از ساختمانها مورد استفاده می گیرد بطور مستقیم در کاهش نیروی برش پایه ساختمان موثر است. سبک سازی یکی از مباحث نوین در علم ساختمان است که روز به روز در حال گسترش و پیشرفت می باشد. این فن آوری عبارتست از کاهش وزن تمام شده ساختمان با استفاده از تکنیک های نوین ساخت مصالح جدید و بهینه سازی روش های اجرا کاهش وزن ساختمان علاوه بر صرفه جویی در هزینه زمان و انرژی زیان های ناشی از حوادث طبیعی مانند زلزله را کاهش داده و صدمات ناشی از وزن زیاد ساختمان را به حداقل می رساند. در سازههای بتنی، وزن خود بتن قسمت عمدهای از بار مردهی وارد بر سازه را تشکیل میدهد و بنابراین امتیازات قابل توجهی در کاهش وزن آن وجود خواهد داشت. از جمله موارد برای کاهش وزن بتن، بدون کاهش مقاومت، استفاده از سنگدانه های سبک می باشد.در این مقاله به بررسی و تحقیق در خصوص روشهای سبک سازی بتن و افزودنی های مربوطه پرداخته شده است.

بررسی سبک سازی بتن و افزودنی های آن - مزایا و کاربرد Keywords:

بررسی سبک سازی بتن و افزودنی های آن - مزایا و کاربرد authors

حامد مخدومی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، عضو باشگاه پژ

رضا رهگذر

دانشیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه شهید باهنر، کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Book of J.L.Clarke. _ _ _ Structural Lightweight Aggregate Concrete ...
De Boodt M., " Advantages of the Use of Argex ...
Omrani A. _ Lightweighting & Characteristice of Lightweight- Aggregate Concrete ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی سبک سازی بتن و افزودنی های آن - مزایا و کاربرد" توسط حامد مخدومی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، عضو باشگاه پژ؛ رضا رهگذر، دانشیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه شهید باهنر، کرمان نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی سبک سازی و زلزله پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سبک سازی، سبکدانه، بتن سبک، لیکا، پرلیت هستند. این مقاله در تاریخ 2 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2074 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اکثرا ساختمانهای موجود در کشورمان را می توان جزء ساختمانهای نیمه مقاوم و یا غیر مقاوم در مقابل زمین لرزه ها طبقه بندی کرد. نیروی وارد بر سازه های بتنی هنگام زلزله به عوامل مختلفی بستگی دارد. این عوامل در آیین نامه های بارگذاری کشورهای مختلف آمده است. با تغییر هر یک از این عوامل، به نحوی که در کاهش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی سبک سازی بتن و افزودنی های آن - مزایا و کاربرد با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.