سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فن آوری نوین پلی‌ون در صنعتی سازی ساختمان های سبک

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,946

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICLWCE01_153

Index date: 23 November 2009

فن آوری نوین پلی‌ون در صنعتی سازی ساختمان های سبک abstract

یکی از مهم‌ترین راه‌حل‌های مشکل مسکن در کشور گرایش به تولید صنعتی ساختمان می‌باشد تا علاوه بر رعایت استانداردها و ضوابط مهندسی طراحی ساختمان در شرایط مختلف اقلیمی و لرزه‌خیزی کشور باعث افزایش سرعت اجرای پروژه‌های انبوه‌سازی مسکن شود. از آنجائیکه بیشتر مناطق ایران جزء نواحی لرزه‌خیز قرار دارد لذا احداث ساختمانهای سبک و مقاوم در برابر زلزله از اهمیت به سزایی برخوردار است. مطالعه حاضر ضمن بررسی شیوه‌های ساخت و ساز سبک صنعتی نسبت به معرفی روش نوین پلی‌ون به عنوان یک روش مؤثر و کارآمد در تولید ساختمانهای سبک پیش‌ساخته اقدام نموده و مزایا و معایب آن مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. روش نوین پلی‌ون در خانواده ساختمان‌های فولادی سردنود شده قرار گرفته که با ایجاد برخی قابلیت‌ها و نوآوریها، ارتقاء پیدا کرده که می‌توان به پر نمودن دیوارهای تو خالی با مصالح سبک، استفاده از اتصالات پیچ و مهره‌ای، سازگاری با مصالح مرسوم ساخت و ساز و سهولت نصب و اجراء بدون تجهیزات و ماشین آلات سنگین اشاره نمود. تولید صنعتی به این روش و ارتقاء کیفیت تولید باعث ایجاد تضمین کیفیت ساختمان و کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری ساختمان در حین بهره‌برداری می‌گردد. در این مقاله ضمن مروری بر سیستم سازه‌ای ساختمانهای پلی‌ون جهت انتقال بارهای ثقلی و جانبی و روشهای طراحی آن، به منظور مقایسه اقتصادی تولید این نوع ساختمان نسبت به ساختمانهای متداول، یک تحلیل اقتصادی بهمراه معرفی عوامل موثر در کاهش هزینه ارائه شده است. بر اساس نتایج بدست آمده بار جانبی از یک کاهش حداقل 20درصدی برخوردار بوده و مصالح مصرفی سازه نیز تا سقف 50 درصد کاهش می‌یابد.

فن آوری نوین پلی‌ون در صنعتی سازی ساختمان های سبک Keywords:

فن آوری نوین پلی‌ون در صنعتی سازی ساختمان های سبک authors

حبیب الله باقری

کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه تهران، تهران، ایران

حسین پرستش

استاد یار دانشگاه علم و فرهنگ، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان " رفتار لرزه ای ...
American Iron and steel Institute (AISI) Standard, "Standard for cold-formed ...
AISI Standard, S100 :North American Specification for the Design of ...
US Army corps of Engineers, Technical Instructions, _ 809-0 "Design ...
AISI Standard, S110 :Standard for Seismic Design of Cold- Formed ...
FEMA 30? "NEHRP Recommended Provisions for Seismic Regulations for New ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فن آوری نوین پلی‌ون در صنعتی سازی ساختمان های سبک" توسط حبیب الله باقری، کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه تهران، تهران، ایران؛ حسین پرستش، استاد یار دانشگاه علم و فرهنگ، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی سبک سازی و زلزله پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساختمان سبک، سرد نورد شده، مصالح سبک، مقاوم در برابر زلزله، Light Steel Frame هستند. این مقاله در تاریخ 2 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3946 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مهم‌ترین راه‌حل‌های مشکل مسکن در کشور گرایش به تولید صنعتی ساختمان می‌باشد تا علاوه بر رعایت استانداردها و ضوابط مهندسی طراحی ساختمان در شرایط مختلف اقلیمی و لرزه‌خیزی کشور باعث افزایش سرعت اجرای پروژه‌های انبوه‌سازی مسکن شود. از آنجائیکه بیشتر مناطق ایران جزء نواحی لرزه‌خیز قرار دارد لذا احداث ساختمانهای سبک و مقاوم در برابر زلزله از اهمیت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله فن آوری نوین پلی‌ون در صنعتی سازی ساختمان های سبک با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.