سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل روابط آورد رسوب در ایستگاه های هیدرومتری حوزه هندیجان - جراحی

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,801

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESNC03_071

Index date: 7 March 2006

تحلیل روابط آورد رسوب در ایستگاه های هیدرومتری حوزه هندیجان - جراحی abstract

رسوب یکی از پارامترهای مهمی است که به صورت بار معلق (گل آلودگی) و بار بستر در اثر فرسایش مناطق بالادست به وسیله جریان آب حاصل می گردد. از طرفی آورد رسوب در حفاظت خاک، طراحی و اجرای سازه های آبی، آبخیزداری و نیز بهره برداری از منابع آب مورد نیاز می باشد. با وجود این اهمیت، به دلیل هزینه ومشکلات اندازه گیری، آمار پیوسته ای از رسوب در دسترس نیست و لذا بر اساس تعداد نمونه های محدودی که همزمان از غلظت رسوب و دبی جریان اندازه گیری می شود، روابطی بین رسوب با دبی جریان بدست آمده و سپس با استفاده از آن و بر اساس آمار دبی جریان که معمولا در دسترس قرار می گیرد، آورد رسوبی برآورد می گردد که معمولا در دسترس قرار می گیرد، آورد رسوبی برآورد می گردد که معمولا همراه با خطای زیاد می باشد. در این تحقیق روش های مختلف تهیه منحنی سنجه رسوب در ایستگاه های هیدرومتری حوزه هندیجان – جراحی که دارای مساحتی حدود 40788 کیلومتر مربع می باشد و منطقه وسیعی را با تنوع اقلیمی و تنوع خاک و سازندهای زمین شناسی در بر دارد مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج این تحقیق نشان میدهد که روشهای تهیه منحنی سنجه رسوب در بهبود روابط حاصل موثر می باشند. علاوه بر روش های معمول تهیه منحنی سنجه رسوب که شامل منحنی سنجه یک خطی و منحنی سنجه چند خطی می باشد، روش منحنی سنجه مبتنی بر متوسط دسته ها و نیز تاثیر فصول بر منحنی سنجه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان داد که روش متوسط دسته ها در بهبود روابط موثر بوده و همبستگی رسوب و دبی را بطور چشمگیری افزایش می دهد. همچنین نتایج این تحقیق نشان می دهد که تاثیر فصلی را در تهیه منحنی سنجه رسوب نمی توان نادیده گرفت.

تحلیل روابط آورد رسوب در ایستگاه های هیدرومتری حوزه هندیجان - جراحی Keywords:

تحلیل روابط آورد رسوب در ایستگاه های هیدرومتری حوزه هندیجان - جراحی authors

جهانگیر پرهمت

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری

مسعود دومیری گنجی

کارشناس همکار مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عرب‌خدری، م، ش حکیم‌خانی و ع. و. خوجینی، 1377. ضرورت ...
عرب‌خدری، م.، ش حکیم‌خانی و د. نیک‌کامی، 1382، مقایسه چند ...
Linsley, R.K., M.A. Kohler and J.L.H. Paulhus, 1982. Hydrology for ...
Walling, 1994. Measuring sediment yield from river basin, In: Soil ...
Walling, D.E. and B.W. Webb, 1981. The retcability of suspended ...
Walling D.E. and B.W. Webb. 1988. The reliability of rating ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل روابط آورد رسوب در ایستگاه های هیدرومتری حوزه هندیجان - جراحی" توسط جهانگیر پرهمت، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری؛ مسعود دومیری گنجی، کارشناس همکار مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی فرسایش و رسوب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله منحنی سنجه ، رسوب ، گل آلودگی ، حوزه هندیجان ، جراحی متوسط دسته ها هستند. این مقاله در تاریخ 16 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1801 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رسوب یکی از پارامترهای مهمی است که به صورت بار معلق (گل آلودگی) و بار بستر در اثر فرسایش مناطق بالادست به وسیله جریان آب حاصل می گردد. از طرفی آورد رسوب در حفاظت خاک، طراحی و اجرای سازه های آبی، آبخیزداری و نیز بهره برداری از منابع آب مورد نیاز می باشد. با وجود این اهمیت، به دلیل هزینه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل روابط آورد رسوب در ایستگاه های هیدرومتری حوزه هندیجان - جراحی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.