سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی روند رسوب گذاری در پشت سدهای انحرافی (مطالعه موردی: سد انحرافی دز)

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,200

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESNC03_072

Index date: 7 March 2006

ارزیابی روند رسوب گذاری در پشت سدهای انحرافی (مطالعه موردی: سد انحرافی دز) abstract

سد انحرافی دز یکی از سدهای مهم در استان خوزستان است که به منظور تامین آب زمینهای پایین دست، توسط دو آبگیر جانبی بر روی رودخانه دز بنا شده است. وجود رسوبات معلق و ته نشین شدن آنها در پشت این سد، علاوه بر ایجاد یک سری جزایر، سبب بروز مشکلات عدیده ای برای آبگیرهای جانبی شده است. در این مطالعه، به کمک نرم افزار SSIIM به بررسی سه بعدی روند رسوب گذاری در پشت سد انحرافی دز پرداخته شد و نتایج بدست آمده از مدل با نتایج اندازه گیری شده مورد مقایسه قرار گرفت و حاصل از تطابق خوبی برخوردار می باشد.

ارزیابی روند رسوب گذاری در پشت سدهای انحرافی (مطالعه موردی: سد انحرافی دز) Keywords:

ارزیابی روند رسوب گذاری در پشت سدهای انحرافی (مطالعه موردی: سد انحرافی دز) authors

بابک تقدیسی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی

غلامعباس بارانی

عضو هیات علمی بخش مهندسی عمران، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رحیمی، م.ع.، 1381. استفاده از مدل سه بعدی جریان برای ...
وزارت نیرو، 1384. گزارشات ماهیانه آزمایشگاه نمونه کف بستر، سازمان ...
Olsen, N.R.B., 2002. A thre e-d imensional numerical model for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی روند رسوب گذاری در پشت سدهای انحرافی (مطالعه موردی: سد انحرافی دز)" توسط بابک تقدیسی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی؛ غلامعباس بارانی، عضو هیات علمی بخش مهندسی عمران، دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی فرسایش و رسوب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد انحرافی دز ، آبگیرهای جانبی ، نرمم افزار SSIIM هستند. این مقاله در تاریخ 16 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3200 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سد انحرافی دز یکی از سدهای مهم در استان خوزستان است که به منظور تامین آب زمینهای پایین دست، توسط دو آبگیر جانبی بر روی رودخانه دز بنا شده است. وجود رسوبات معلق و ته نشین شدن آنها در پشت این سد، علاوه بر ایجاد یک سری جزایر، سبب بروز مشکلات عدیده ای برای آبگیرهای جانبی شده است. در این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی روند رسوب گذاری در پشت سدهای انحرافی (مطالعه موردی: سد انحرافی دز) با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.