سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ایجاد و توسعه کسب وکارهای کارآفرینانه الکترونیکی راهبردی نوین در کاهش شکاف‌های توسعه در جهان اسلام

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,286

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICIWG04_178

Index date: 4 December 2009

ایجاد و توسعه کسب وکارهای کارآفرینانه الکترونیکی راهبردی نوین در کاهش شکاف‌های توسعه در جهان اسلام abstract

مفهوم جهانی شدن به مجموعه فرآیندهای پیچیده ای اطلاق می شود که به موجب آن دولت های ملی به نحوفزاینده ای به یکدیگر مرتبط و وابسته می شوند. این مفهوم از معنی واژه ی GLOBALIZATION رفته شده که گاهی به جهانی شدن و زمانی به جهانی سازی ترجمه شده است. فرآیند جهانی شدن از زمانهای قدیم و با مهاجرت های تجاری بین قاره های آفریقا و آسیا شروع شده است. بعضی از محققین جهانی شدن در گذشته را با جهانی شدن امروزی متفاوت می دانند. پایه ی جهانی شدن گذشته را مشارکت جویانه و جهان گرایی امروز را تسلط مآبانه می دانند. جهانی شدن در کشورهای اسلامی از دیر باز وجود داشته و جنبه ی مشارکت جویانه با کشورهای دیگر داشته است نمونه ای ازاین مشارکت را می توان در تجارت موسوم به راه ابریشم در شهر مکه نشان داد. کاروانهای تجاری از چین شروع و ازهندوستان و کشور یمن عبور کرده و پس از گذر از دریای هند و صحرای رب الخالی مکه رهسپار امپراطوری روم می شده است. تجارت مشارکت جویانه در بین کشورهای مختلف منجر به ترادیسی عمیق در کشورهای دنیا از جمله جهان اسلام شد. در قرن نوزده کشورهای اروپایی در فناوری رشد زیادی نموده و دستاوردهای علمی مهمی را کشف کردند. جهانی سازی نوع دوم از یک طرف و موج سوم جهانی در علم و فناوری که جنبه ی تسلط گرایانه به خودت گبرهف طور جدی دیدگاه سیاسی و ساختارهای اجتماعی کشورهارا واژگون ساخت. در این رابطه کشورهای مسلمان در سرتاسر جهان گیتی و دولت های آنان با چالش فراوانی در زمینه ی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی-اجتماعی و فنی و تکنولوژیک مواجهه شدند. در این مقاله سعی شده است تا مفهوم جهانی سازی مورد بررسی قرار گرفته و چالشهای کشورهای اسلامی در چهار زمینه ی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی- اجتماعی و علمی- فناوری مورد بررسی و مداقه قرار گیرد.

ایجاد و توسعه کسب وکارهای کارآفرینانه الکترونیکی راهبردی نوین در کاهش شکاف‌های توسعه در جهان اسلام Keywords:

ایجاد و توسعه کسب وکارهای کارآفرینانه الکترونیکی راهبردی نوین در کاهش شکاف‌های توسعه در جهان اسلام authors

علیرضا حیدرزادگان

دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، زاهدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسماعیلی، غلامرضا(1384)." جهانی شدن اقتصاد"، ماهنامه تدبیر سال شانزدهم، شماره ...
بروجردی، مهرداد(379 1). "فرهنگ و هویت ایرانی در فراسوی مرز"، ...
اب، سعید (1379). "جهانی شدن اقتصاد و شرکت های چندملیتی"، ...
جلایی‌پور، حمیدرضا (1380). "جنبشهای بنیادگرا در جهان جهانی‌شده"، آفتاب، سال ...
دعایی، حبیب الله و عالی، مرضیه‌(1384). "سازمانها در بستر جهانی ...
زمان انتشار: چاپ اول، .1384 ...
رواسانی، شاپور(1383). " هویت ملی و جهانی شدن" ویژه نامه ...
سیف، احمد. جهانی کردن: "واپسین مرحله امپریالیسم، اطلاعات سیاسی" ی" ...
شیرودی، مرتضی(1383). " پروژه جهانی سازی در جهان سوم مجله ...
صادقی، احمد(1379). "جهانی شدن، فرسایش اقتدار و تحول دولتی، فصلنامه ...
قطمیری، محمدعلی(1382). "جهانی شدن اقتصاد عوامل، ارات، واکنشهای بین المللی ...
کاظمی، علی اصغر (1380). "جهانی شدن فرهنگ و سیاست"، چاپ ...
حکیمی، محسن(1381). "جهانی شدن و فرهنگ"، تالیف جان ملینسون (2001) ...
معصوم زاده کیایی، میراحمد(1379). "حاکمیت دولت ها در عصر شرکت ...
مردانی گیوی، اسماعیل (1379). "بازاندیشی در مفهوم حاکمیت تاثیر جهانی ...
Holton, J. Robert(1998). "Globalizatio and the Nation - State". London, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ایجاد و توسعه کسب وکارهای کارآفرینانه الکترونیکی راهبردی نوین در کاهش شکاف‌های توسعه در جهان اسلام" توسط علیرضا حیدرزادگان، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، زاهدان نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره بین المللی جغرافیدانان جهان اسلام پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسلام، جهانی شدن، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، فنآوری هستند. این مقاله در تاریخ 13 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1286 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مفهوم جهانی شدن به مجموعه فرآیندهای پیچیده ای اطلاق می شود که به موجب آن دولت های ملی به نحوفزاینده ای به یکدیگر مرتبط و وابسته می شوند. این مفهوم از معنی واژه ی GLOBALIZATION رفته شده که گاهی به جهانی شدن و زمانی به جهانی سازی ترجمه شده است. فرآیند جهانی شدن از زمانهای قدیم و با مهاجرت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ایجاد و توسعه کسب وکارهای کارآفرینانه الکترونیکی راهبردی نوین در کاهش شکاف‌های توسعه در جهان اسلام با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.