سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری انتقادی بر معادلات تحلیلی حاکم بر جریان آب زیرزمینی به درون تونل های حفر شده در سنگ

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,176

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICWR01_011

Index date: 6 December 2009

مروری انتقادی بر معادلات تحلیلی حاکم بر جریان آب زیرزمینی به درون تونل های حفر شده در سنگ abstract

جریان آب به تونل‌های در حال ساخت، مشکلات متعددی را بر روند عملیات اجرایی داشته و فعالیت تونل‌سازی را کاملا تحت‌تاثیر قرار دهد. بنابراین پیش‌بینی محل و مقدار جریان آب به داخل تونل لازم است و باید در ملاحظات تونل‌سازی در نظر گرفته شود. به منظور محاسبه میزان نشت آب به تونل‌اهی حفر شده در مقاطع سنگی روش‌های متنوعی اعم از روش‌های تجربی، تحلیلی و عددی وجود دارد. روش‌ها و معادلات تحلیلی به دلیل بهره‌گیری از ساده‌سازی‌ها و فرضیات عملی، کاربرد زیادی در محاسبه میزان نشت آب به تونل‌ها دارند. از جمله مهمترین تحقیقات انجام شده به منظور محاسبه‌ی نشت آب به درون تونل می‌توان به تحقیقات گودمن و همکاران 1965، فریز و چری 1979، هیوور 1991، لی 1999، و ریمر 2001 و التانی 1999 و 2003 اشاره نمود. از آنجا که یک مجموعه مدونی در ارتباط با این مدل‌ها وجود ندارد در این مقاله تلاش شده است ضمن بررسی موارد کاربرد، دامنه کاربرد، اعتبار مدل‌ها، دورنمای آینده آنها ارائه شود. همچنین با توجه به شرایط و فرضیات حاکم بر معادلات و همچنین کاستی‌های این معادلات، با در نظر گرفتن اطلاعات منتشر شده و مطالعات موردی ارائه شده به ارائه مناسب‌ترین مدل در شرایط مختلف حاکم بر محیط تونل بپردازند.

مروری انتقادی بر معادلات تحلیلی حاکم بر جریان آب زیرزمینی به درون تونل های حفر شده در سنگ Keywords:

مروری انتقادی بر معادلات تحلیلی حاکم بر جریان آب زیرزمینی به درون تونل های حفر شده در سنگ authors

علی عالی انوری

دانشجوی دکتری مهندسی اکتشاف معدن، دانشکده معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

همایون کتیبه

استادیار دانشکده معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مصطفی شریف زاده

استادیار دانشکده معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عالی انوری، ع، کتیبه، (1385)، " تخمین میزان نفوذ آب ...
عالی انوری، ع، کتیبه، ه(1385)، " تخمین میزان نفوذ آب ...
Goodman, R., D. Moye, A. Schalkwyk, and I. Javendel.1965 "Ground-water ...
Raymer, J.H. , (2003), "Predicting groundwater inflow into hard-rock tunnels ...
Freeze, R.A.; Cherry, J.A. (1979) :Groundwater Englewood", New Jersey, Prentice-Hal ...
Heuer, R.E. 1995. "Estimating rock-tunnel water inflow. Proceeding of the ...
Lei, S., 1999. An analytical solution for steady flow into ...
Meri, David (1985) :Unconfined groundwater flow calculation into a tunnel" ...
Lee, C-H., Deng, B-W. and Chang, J-L:; 1995, _ Continuum ...
Cheng-Haw Lee, Bor-Wei Deng, Jui-Lin Chang, 1995" A continuum approach ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مروری انتقادی بر معادلات تحلیلی حاکم بر جریان آب زیرزمینی به درون تونل های حفر شده در سنگ" توسط علی عالی انوری، دانشجوی دکتری مهندسی اکتشاف معدن، دانشکده معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ همایون کتیبه، استادیار دانشکده معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ مصطفی شریف زاده، استادیار دانشکده معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی منابع آب با رویکرد منطقه ای پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تونل، آب زیرزمینی، معادلات تحلیلی، نفوذپذیری هستند. این مقاله در تاریخ 15 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2176 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جریان آب به تونل‌های در حال ساخت، مشکلات متعددی را بر روند عملیات اجرایی داشته و فعالیت تونل‌سازی را کاملا تحت‌تاثیر قرار دهد. بنابراین پیش‌بینی محل و مقدار جریان آب به داخل تونل لازم است و باید در ملاحظات تونل‌سازی در نظر گرفته شود. به منظور محاسبه میزان نشت آب به تونل‌اهی حفر شده در مقاطع سنگی روش‌های متنوعی اعم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مروری انتقادی بر معادلات تحلیلی حاکم بر جریان آب زیرزمینی به درون تونل های حفر شده در سنگ با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.