سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر واحدهای زمین شناسی در رسوبدهی حوزه آبخیز قره کهریز

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,846

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESNC03_109

Index date: 7 March 2006

بررسی تاثیر واحدهای زمین شناسی در رسوبدهی حوزه آبخیز قره کهریز abstract

به منظور بررسی و مقایسه تاثیر واحدهای زمین شناسی در میزان رسوبدهی حوزه آبخیز قره کهریز در ابتدا با تلفیق نقشه های پایه شامل قابلیت اراضی، زمین شناسی ، شیب و پوشش گیاهی، نقشه واحدهای کاری تهیه گردید. سپس از طریق مدل MUSLE میزان رسوبدهی سالانه در هر یک از واحدهای همگن برآورد گردید. با معیار اولیه حداقل مساحت (12/5 هکتار) به تعداد 261 پلی گون واحد انتخاب گردید. در راستای اهداف تحقیق مورد نظر واحدهایی که از نظر مساحت گسترش زیادی در منطقه داشتند و همچنین از نظر کاربری اراضی، شیب و پوشش گیاهی تقریبا یکسان بوده و تنها تفاوت آنها مربوط به جنس سازندهای زمین – شناسی است انتخاب گردیدند. به منظور انجام مقایسه رسوبدهی واحدهای زمین شناسی، نتایج مدل MUSLE که در همه پلی گونها دارای برآورد کمی بود مد نظر قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان میدهد که بیشترین رسوبدهی مربوط به واحد زمین شناسی kmm,1 بوده که ترکیبی از مارون و آهک است. میانگین رسوبدهی در زمان سیلابهای منفرد این واحد در حدود 13،34 تن در هکتار می باشد. کمترین میزان رسوبدهی مربوط به واحد JS است که متشکل از ماسه سنگ های ژوراسیک می باشد که میزان رسوبدهی در حدود 0/20 تن در هکتار دارد.

بررسی تاثیر واحدهای زمین شناسی در رسوبدهی حوزه آبخیز قره کهریز Keywords:

بررسی تاثیر واحدهای زمین شناسی در رسوبدهی حوزه آبخیز قره کهریز authors

نادرقلی ابراهیمی

مربی پژوهشی مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان مرکزی

جواد وروانی

عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حکیم خانی، ش.، 1377. ارائه مدل رگرسیونی چند متغیره براساس ...
عرب خدری. م.، و ا. زرگر، 1374. برآورد تولید رسوب ...
فیض نیا، س.، 1374. مقاومت سنگها در مقابل فرسایش در ...
فیض نیا، س. و م. زارع، 1382. بررسی حساسیت سازندها ...
قدیمی عروس محله. ف، و ا. امین سبحانی، 1377. بررسی ...
Anderson W.H. 1975. Relation of Reservoir S ed imentation to ...
Reid, L.M., 1993. Research and cumulative watershed effects, United States ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر واحدهای زمین شناسی در رسوبدهی حوزه آبخیز قره کهریز" توسط نادرقلی ابراهیمی، مربی پژوهشی مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان مرکزی؛ جواد وروانی، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ا نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی فرسایش و رسوب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رسوبدهی ، فرسایش پذیری ، واحدهای زمین شناسی ، قره کهریز ، MUSLE هستند. این مقاله در تاریخ 16 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1846 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی و مقایسه تاثیر واحدهای زمین شناسی در میزان رسوبدهی حوزه آبخیز قره کهریز در ابتدا با تلفیق نقشه های پایه شامل قابلیت اراضی، زمین شناسی ، شیب و پوشش گیاهی، نقشه واحدهای کاری تهیه گردید. سپس از طریق مدل MUSLE میزان رسوبدهی سالانه در هر یک از واحدهای همگن برآورد گردید. با معیار اولیه حداقل مساحت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر واحدهای زمین شناسی در رسوبدهی حوزه آبخیز قره کهریز با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.