سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تخصیص کانال با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری در ارتباطات D2D شبکه سلولی

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 972

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICELE03_053

Index date: 9 March 2019

تخصیص کانال با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری در ارتباطات D2D شبکه سلولی abstract

ارتباط D2D به عنوان جزء مهمی از شبکه های سلولی نسل بعد معرفی شده است که به موجب آن بهرهوری طیفی و ظرفیت شبکه افزایش مییابد. تخصیص کانالهای نامتعامد فرکانسی، یکی از بحرانیترین مسایل در ارتباطات D2D شبکه های سلولی است؛ زیرا کانال های تخصیص داده شده به کاربران سلولی، مجددا برای یک یا چندین زوج D2D به اشتراک گذاشته میشود. این فرآیند در صورت مدیریت و کنترل تداخل ارتباط D2D و سلولی، موفقیتآمیز خواهد بود. در این مقاله چندین زوج D2D می توانند از کانال سلولی یکسانی استفاده کنند. مسیله بهینه سازی با هدف حداکثر کردن مجموع نرخ D2D تنظیم شده است. این مسیله جزء مسایل MILP است که حل آن از روشهای معمول و کلاسیک بهینه سازی ممکن نیست. بدین منظور از الگوریتم رقابت استعماری استفاده شده است که طی آن ضمن یافتن گروه های مناسبی از زوج های D2D که هر کدام از کانال سلولی یکسانی استفاده میکنند، کانال بهینه به هر زوج تخصیص داده می شود. نتایج شبیه سازی نشان میدهد که عملکرد طرح مذکور تفاوت زیادی با طرح تخصیص کانال بهینه ندارد و نیز بسیار بهتر از طرح تخصیص کانال تصادفی است. همچنین تخصیص کانال با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری عدالت در تشریک کانال را تا حد زیادی حفظ می کند.

تخصیص کانال با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری در ارتباطات D2D شبکه سلولی Keywords:

ارتباط D2D به عنوان جزء مهمی از شبکه های سلولی نسل بعد معرفی شده است که به موجب آن بهره وری طیفی و ظرفیت شبکه افزایش می یابد. تخصیص کانال های نامتعامد فرکانسی , یکی از بحرانی ترین مسایل در ارتباطات D2D شبکه های سلولی است , زیرا کانال های تخصیص داده شده به کاربران سلولی , مجددا برای یک یا چندین زوج D2D به اشتراک گذاشته می شود. این فرآیند در صورت مدیریت و کنترل تداخل ارتباط D2D و سلولی , موفقیت آمیز خواهد بود. در این مقاله چندین زوج D2D می توانند از کانال سلولی یکسانی استفاده کنند. مسیله بهینه سازی با هدف حداکثر کردن مجموع نرخ D2D تنظیم شده است. این مسیله جزء مسایل MILP است که حل آن از روش های معمول

تخصیص کانال با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری در ارتباطات D2D شبکه سلولی authors

منا چاکری

دانشجوی کارشناسی ارشد برق مخابرات، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر،دانشگاه بیرجند

رضا قاضی زاده

عضو هییت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه بیرجند

مقاله فارسی "تخصیص کانال با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری در ارتباطات D2D شبکه سلولی" توسط منا چاکری، دانشجوی کارشناسی ارشد برق مخابرات، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر،دانشگاه بیرجند؛ رضا قاضی زاده، عضو هییت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه بیرجند نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارتباط D2D به عنوان جزء مهمی از شبکه های سلولی نسل بعد معرفی شده است که به موجب آن بهره وری طیفی و ظرفیت شبکه افزایش می یابد. تخصیص کانال های نامتعامد فرکانسی، یکی از بحرانی ترین مسایل در ارتباطات D2D شبکه های سلولی است؛ زیرا کانال های تخصیص داده شده به کاربران سلولی، مجددا برای یک یا چندین زوج D2D به اشتراک گذاشته می شود. این فرآیند در صورت مدیریت و کنترل تداخل ارتباط D2D و سلولی، موفقیت آمیز خواهد بود. در این مقاله چندین زوج D2D می توانند از کانال سلولی یکسانی استفاده کنند. مسیله بهینه سازی با هدف حداکثر کردن مجموع نرخ D2D تنظیم شده است. این مسیله جزء مسایل MILP است که حل آن از روش های معمول هستند. این مقاله در تاریخ 18 اسفند 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 972 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ارتباط D2D به عنوان جزء مهمی از شبکه های سلولی نسل بعد معرفی شده است که به موجب آن بهرهوری طیفی و ظرفیت شبکه افزایش مییابد. تخصیص کانالهای نامتعامد فرکانسی، یکی از بحرانیترین مسایل در ارتباطات D2D شبکه های سلولی است؛ زیرا کانال های تخصیص داده شده به کاربران سلولی، مجددا برای یک یا چندین زوج D2D به اشتراک گذاشته ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تخصیص کانال با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری در ارتباطات D2D شبکه سلولی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.