سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

روشهای نوین اجرای سدهای خاکی و سنگریزه‌ای (سدهای خاکی با هسته آسفالتی)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,472

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATER02_065

Index date: 11 December 2009

روشهای نوین اجرای سدهای خاکی و سنگریزه‌ای (سدهای خاکی با هسته آسفالتی) abstract

امروزه سدهای خاکی و سنگریزه‌ای با هسته‌های نفوذناپذیر از جمله فراگیرترین انواع سدها می‌باشد. در این نوع سدها هسته مرکزی وظیفه نگهداری از آب در پشت سد را برعهده دارد. به علت نفوذناپذیری رس و فراوانی آن در طبیعت، در اغلب موارد هسته سد از جنس رس ساخته می‌شود ولی در مواردی، مشکلات احداث سد با هسته رسی متخصصان و کارشناسان را به جایگزینی مصالح مناسب دیگری واداشته است. تامین رس در مناطق کوهستانی و مناطقی که مصالح با کیفیت مناسب در دسترس نمی‌باشد، هزینه ساخت را بالا می‌برد. در بسیاری موارد ضرورت احداث راههای دسترسی به منابع قرضه تامین رس، حجم زیاد مصالح مورد نیاز، رطوبت، تراکم و پدیده قوسی شدن، حساسیت مصالح رسی به تغییرات آب و هوا و نیاز به کنترل کیفیت بسیار دقیق مانند کنترل‌های لازم در مورد بالا بودن احتمال ایجاد معایبی نظیر رگاب، محدودیت اختلاف تراز خاکریزی هسته با مناطق همجوار، نیاز به طرح و اجرای دقیق فیلتر و مسائلی از این دست که موجب کندی روند اینگونه سدها می‌گردند، ساخت سد با هسته غیررسی را توجیه‌پذیر می‌نماید. یکی از مصالحی که امروزه در هسته سدهای خاکی کاربرد پیدا کرده است، بتن آسفالتی متراکم می‌باشد. هسته بتن آسفالتی علاوه بر پایداری، پوشش آب بند مناسبی را ایجاد می‌کند. مزایای کاربرد بتن آسفالتی در سدهای خاکی و سنگریزه‌ای آنرا در بسیاری موارد جایگزین مناسبی برای هسته رسی می‌سازد. سرعت بالای اجرا، حجم کم مصالح مورد نیاز، انعطاف‌پذیری خوب، حساسیت کمتر به آب و هوا، یکنواختی بیشتر و کنترل کیفی ساده و ارزانتر و را می‌توان از جمله مزایای این مزایا نام برد.

روشهای نوین اجرای سدهای خاکی و سنگریزه‌ای (سدهای خاکی با هسته آسفالتی) authors

سید علی اصغری پری

کارشناس ارشد خاک و پی - مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان و عضو باشگاه پژوهشگران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
محمود وفائیان، اطلاعات اجرایی در مورد سدهای خاکی، 1384 ...
محمود وفائیان، سدهای پاره سنگی، 1374 ...
نشریه شماره 3 استاندارد صنعت آب، هسته های قیری برای ...
نشریه شماره 43 کمیته سدهای بزرگ ایران، راهنمای طرح اجرای ...
_ Bituminous cores for earth and rockfill dams, ICOLD, 1 ...
Bituminous cores for fill dams, ICOLD, 1 992 ...
Creegan P.J.& Monismith C.L, Asphalt concrete _ Barriers for embankment ...
_ Hoeg K , Asphaltic concrete cores for embankment dams, ...
_ Strabag .Reference List, Asphaltic Concrete Sealing of Hydraulic Structures ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "روشهای نوین اجرای سدهای خاکی و سنگریزه‌ای (سدهای خاکی با هسته آسفالتی)" توسط سید علی اصغری پری، کارشناس ارشد خاک و پی - مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان و عضو باشگاه پژوهشگران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس سراسری آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 20 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7472 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه سدهای خاکی و سنگریزه‌ای با هسته‌های نفوذناپذیر از جمله فراگیرترین انواع سدها می‌باشد. در این نوع سدها هسته مرکزی وظیفه نگهداری از آب در پشت سد را برعهده دارد. به علت نفوذناپذیری رس و فراوانی آن در طبیعت، در اغلب موارد هسته سد از جنس رس ساخته می‌شود ولی در مواردی، مشکلات احداث سد با هسته رسی متخصصان و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله روشهای نوین اجرای سدهای خاکی و سنگریزه‌ای (سدهای خاکی با هسته آسفالتی) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.