سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فرسایش داخلی رس کائولینیتی و تاثیر دانه بندی بر فرسایش پذیری مصالح هسته و پی سدهای خاکی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,790

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATER02_068

Index date: 11 December 2009

فرسایش داخلی رس کائولینیتی و تاثیر دانه بندی بر فرسایش پذیری مصالح هسته و پی سدهای خاکی abstract

با وجود اینکه سدها به عنوان سازه‌های ایمن مورد توجه‌اند؛ اما فرسایش داخلی و رگاب به عنوان دومین عامل خطرناک تخریب سدهای خاکی بوده و در حقیقت 30٪ از تخریب سدها بدلیل فرسایش داخلی بوده است. فرسایش داخلی علاوه بر مشکلات افزایش نشت، سبب شکاف سدها شده و می‌تواند فجایع انسانی و اقتصادی زیادی ببار آورد. با این وجود اکثر اطلاعات و دانش ما از پدیده فرسایش داخلی از مطالعه حوادث پیشین است. بدلیل اهمیت فرسایش داخلی به عنوان دومین عامل تخریب سدهای خاکی، بررسی و شناخت جنبه‌های مختلف این پدیده بسیار مهم می‌نماید. در این راستا در تحقیق حاضر ضمن بررسی پدیده فرسایش داخلی، و شناخت آن در سدهای خاکی، به بررسی تاثیر دانه‌بندی بر فرآیند فرسایش داخلی پرداخته شده است. در این تحقیق با استفاده از تست تخصصی فرسایش داخلی HET و با استفاده از خاک رس کائولینیتی منطقه مرند بدلیل پایداری خواص و تکرارپذیری خوب آن و ماسه‌های SP و SC فرسایش پذیری مواد بررسی شده است. بر اساس نتایج بدست آمده دانه‌بندی بر فرسایش پذیری خاک‌ها تاثیر داشته، و با افزایش درصد درشت دانه‌ها در خاک فرسایش پذیری نیز زیاد می‌شود.

فرسایش داخلی رس کائولینیتی و تاثیر دانه بندی بر فرسایش پذیری مصالح هسته و پی سدهای خاکی Keywords:

فرسایش داخلی رس کائولینیتی و تاثیر دانه بندی بر فرسایش پذیری مصالح هسته و پی سدهای خاکی authors

مهدی خوشخو

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش خاک و پی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان

سید محمد علی زمردیان

عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز

احمدرضا فقیه

دانشجوی کارشناس ارشد عمران گرایش خاک و پی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان د

سجاد شاهسونی

دانشجوی کارشناس ارشد عمران گرایش خاک و پی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Farrar, J.A, Torres, R, Erdogan I, (2007), Bureau of Reclamation ...
Foster, M. A. Fell, R., and Spannagle, M., (20 00a), ...
Fell, _ MacGregor, P., Stapledon, D. & Bell, G. (20 ...
Fell, R., Wan, C, Cyganiewicz J., Foster M., (2003), Time ...
Gibbs, H. J., (1 962), A study of erosion and ...
Shaikh, A.. Ruff, J. F., and Abt, S. R, (1 ...
Torres, R. L. , Geotechnical engineering Group of Bareau of ...
Wan C, Fell R., (20 04), Investigation of Rate of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فرسایش داخلی رس کائولینیتی و تاثیر دانه بندی بر فرسایش پذیری مصالح هسته و پی سدهای خاکی" توسط مهدی خوشخو، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش خاک و پی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان ؛ سید محمد علی زمردیان، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز؛ احمدرضا فقیه، دانشجوی کارشناس ارشد عمران گرایش خاک و پی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان د؛ سجاد شاهسونی، دانشجوی کارشناس ارشد عمران گرایش خاک و پی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس سراسری آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سدهای خاکی، فرسایش خاکی، تست HET، دانه‌بندی. هستند. این مقاله در تاریخ 20 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1790 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با وجود اینکه سدها به عنوان سازه‌های ایمن مورد توجه‌اند؛ اما فرسایش داخلی و رگاب به عنوان دومین عامل خطرناک تخریب سدهای خاکی بوده و در حقیقت 30٪ از تخریب سدها بدلیل فرسایش داخلی بوده است. فرسایش داخلی علاوه بر مشکلات افزایش نشت، سبب شکاف سدها شده و می‌تواند فجایع انسانی و اقتصادی زیادی ببار آورد. با این وجود اکثر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فرسایش داخلی رس کائولینیتی و تاثیر دانه بندی بر فرسایش پذیری مصالح هسته و پی سدهای خاکی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.