سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی خواص مکانیکی داربست سرامیکی هیدروکسی آپاتیت تولید شده با پرینتر سه بعدی پودری

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 896

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BUILDUP02_005

Index date: 23 April 2019

بررسی خواص مکانیکی داربست سرامیکی هیدروکسی آپاتیت تولید شده با پرینتر سه بعدی پودری abstract

در این تحقیق با استفاده از پرینترسه بعدی پایه پودری(3DP)، سعی شده است تا یک داربست متراکم از مواد زیستی هیدروکسی آپاتیت و کیتوسان ایجاد شود. ذرات هیدروکسی آپاتیت با استفاده از عملیات حرارتی و کلسینه کردن استخوان ران گاو تولید شده، سپس با پودرکیتوسان دارای وزن مولکولی کم به نسبت 60:40 ترکیب شدند. برای اتصال مناسب بین ذرات پودر از محلول آب دیونیزه و اسید استیک % 3 به عنوان بایندر در داخل کارتریج HP45 ازنوع حرارتی و همچنین از گلوتارآلدهید استفاده شد. در ادامه داربست های استخوانی متراکم استوانه ای با پرینتر جوهر افشان پرینت و دردمای اتاق خشک شدند. در نهایت استحکام فشاری و همچنین مورفولوژی سطح نمونه ها توسط دستگاه SEM مورد بررسی قرار گرفت . نتایج بررسی استحکام فشاری و تصاویر SEM نشان داد که تزریق گلوتارآلدهید، باعث کراسلینک شدن بهتر کیتوسان و در نتیجه باعث بهبود مدول فشاری نمونه ها شده است.

بررسی خواص مکانیکی داربست سرامیکی هیدروکسی آپاتیت تولید شده با پرینتر سه بعدی پودری Keywords:

بررسی خواص مکانیکی داربست سرامیکی هیدروکسی آپاتیت تولید شده با پرینتر سه بعدی پودری authors

محمود جمالفر

کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک- پژوهشکده مواد وزیست مواد- دانشگاه صنعتی امیرکبیر

نبی الله ابولفتحی

دکتری مهندسی پزشکی- هییت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمد جواد حبیب الهی

کارشناسی مهندسی صنایع-کارشناس آموزش دانشگاه صنعتی امیرکبیر

بهرام حسین زاده

کارشناسی مهندسی مواد و متالورژی- کارشناس آموزش دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مقاله فارسی "بررسی خواص مکانیکی داربست سرامیکی هیدروکسی آپاتیت تولید شده با پرینتر سه بعدی پودری" توسط محمود جمالفر، کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک- پژوهشکده مواد وزیست مواد- دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ نبی الله ابولفتحی، دکتری مهندسی پزشکی- هییت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ محمد جواد حبیب الهی، کارشناسی مهندسی صنایع-کارشناس آموزش دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ بهرام حسین زاده، کارشناسی مهندسی مواد و متالورژی- کارشناس آموزش دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دومین رویداد جامع ساخت افزایشی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استحکام مکانیکی، داربست استخوانی، هیدروکسی آپاتیت، کیتوسان،3DP هستند. این مقاله در تاریخ 3 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 896 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق با استفاده از پرینترسه بعدی پایه پودری(3DP)، سعی شده است تا یک داربست متراکم از مواد زیستی هیدروکسی آپاتیت و کیتوسان ایجاد شود. ذرات هیدروکسی آپاتیت با استفاده از عملیات حرارتی و کلسینه کردن استخوان ران گاو تولید شده، سپس با پودرکیتوسان دارای وزن مولکولی کم به نسبت 60:40 ترکیب شدند. برای اتصال مناسب بین ذرات پودر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی خواص مکانیکی داربست سرامیکی هیدروکسی آپاتیت تولید شده با پرینتر سه بعدی پودری با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.