سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

محاسبه بیشینه سرعت چاپ در تولید محصول مرکب با الیاف پیوسته توسط چاپگر سه بعدی بر اساس فن آوری لایه نشانی مذاب

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 596

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BUILDUP02_010

Index date: 23 April 2019

محاسبه بیشینه سرعت چاپ در تولید محصول مرکب با الیاف پیوسته توسط چاپگر سه بعدی بر اساس فن آوری لایه نشانی مذاب abstract

یکی از روش های استحکام بخشی به محصولات تولیدی توسط چاپگر سه بعدی بر اساس فن آوری لایه نشانی مذاب استفاده از الیاف پیوسته است. همچنین از این روش برای تولید محصولات مرکب با الیاف پیوسته و ماتریس ترموپلاستیکی می توان بهره برد. در این پژوهش مقدار پارامتر سرعت چاپ در تولید مواد مرکب با الیاف پیوسته شیشه و ماتریس ترموپلاستیکی به وسیله چاپگر سه بعدی بر اساس فن آوری لایه نشانی مذاب موردبررسی قرارگرفته است. بدین منظور در ابتدا تغییرات دما در رشته نشانده شده در حضور و عدم حضور الیاف محاسبه و رابطه میان سرعت چاپ و تغییرات دما تعیین می گردد. سپس بر اساس فرضیه ارایه شده حداکثر سرعت ممکن در تولید محصولات مرکب با الیاف پیوسته و ماتریس ترموپلاستیکی به وسیله چاپگر سه بعدی بر اساس فن آوری لایه نشانی محاسبه می گردد. درنهایت استراتژی تعیین شده برای تولید محصولات با اشکال هندسی مختلف پیاده سازی می شود. نتایج حاصل از تولید قطعات با اشکال هندسی مختلف تاییدکننده فرضیه بیان شده و تحلیل انجام گرفته است.

محاسبه بیشینه سرعت چاپ در تولید محصول مرکب با الیاف پیوسته توسط چاپگر سه بعدی بر اساس فن آوری لایه نشانی مذاب Keywords:

محاسبه بیشینه سرعت چاپ در تولید محصول مرکب با الیاف پیوسته توسط چاپگر سه بعدی بر اساس فن آوری لایه نشانی مذاب authors

بهنام آخوندی

دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس، تهران

امیرحسین بهروش

استاد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس، تهران

آروین باقری ساعد

دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس، تهران

مقاله فارسی "محاسبه بیشینه سرعت چاپ در تولید محصول مرکب با الیاف پیوسته توسط چاپگر سه بعدی بر اساس فن آوری لایه نشانی مذاب" توسط بهنام آخوندی، دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس، تهران؛ امیرحسین بهروش، استاد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس، تهران؛ آروین باقری ساعد، دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس، تهران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دومین رویداد جامع ساخت افزایشی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله چاپگر سه بعدی، فرایند لایه نشانی مذاب، الیاف پیوسته، سرعت چاپ، ماده مرکب هستند. این مقاله در تاریخ 3 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 596 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از روش های استحکام بخشی به محصولات تولیدی توسط چاپگر سه بعدی بر اساس فن آوری لایه نشانی مذاب استفاده از الیاف پیوسته است. همچنین از این روش برای تولید محصولات مرکب با الیاف پیوسته و ماتریس ترموپلاستیکی می توان بهره برد. در این پژوهش مقدار پارامتر سرعت چاپ در تولید مواد مرکب با الیاف پیوسته شیشه و ماتریس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله محاسبه بیشینه سرعت چاپ در تولید محصول مرکب با الیاف پیوسته توسط چاپگر سه بعدی بر اساس فن آوری لایه نشانی مذاب با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.