سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برنامه ریزی استقرار کانونهای جمعیت با تاکید بر سوانح طبیعی (مطالعه موردی ناحیه دماوند - فیروزکوه)

Publish Year: 1381
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,815

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SRM01_008

Index date: 9 March 2006

برنامه ریزی استقرار کانونهای جمعیت با تاکید بر سوانح طبیعی (مطالعه موردی ناحیه دماوند - فیروزکوه) abstract

ضرورت شناخت پهنه های خطر (ریسک) در ارتباط با نظام استقرار جمعیت و فعالیت عمدتا به علت خسارت نسبتا زیادی است که سالیانه از قبل حوادث غیر مترقبه (سیل، زلزله، زمین لغزش و …) در نواحی مختلف کشور به بار می آید، لذا یکی از اصول و ضرورتهای اساسی مدیریت امداد و نجات – از حیث آمایشی – شناخت پهنه ها و کانونهای خطر و رعایت اصول ایمنی و مقاوم سازی ساخت و سازها می باشد. هدف اصلی این مقاله، بررسی و تحلیل موقعیت و میزان خطر ساز بودن انواع سوانح زیست محیطی در ناحیه دماوند – فیروزکوه (نظیر پهنه های لرزه خیز ، سیل گیر ، خطوط گسل، پهنه های زمین لغزشی ، محدوده های ریزش بهمن، پهنه های دچار روانگرایی و…) ، بمنظور تعیین درجه آسیب پذیری، کلیه کانونهای استقرار جمعیت و فعالیت و در نهایت ارایه راهکارها وروشهای مقابله برای تک تک کانونهای جمعیتی می باشد. روش مطالعه و تحلیل داده ها ، مبتنی بر مدلهای ارزیابی اکولوژیکی چند عامله بوده و نقشه های استخراج شده می تواند الگوی موفقی از شناخت، پیشگیری ، مقابله با تبعات احتمالی حوادث غیر مترقبه در ارتباط با ساماندهی کانونهای استقرار جمعیت و فعالیت در اختیار برنامه ریزان و مدیران اجرایی قرار دهد.

برنامه ریزی استقرار کانونهای جمعیت با تاکید بر سوانح طبیعی (مطالعه موردی ناحیه دماوند - فیروزکوه) authors

رحیم سرور

دکترای جغرافیای انسانی، عضو هیئت علمی و معاون پژوهشی دانشگاه آزاد واح

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جمعیت محدوده مورد مطالعه در سال 1375 برابر 99396 نفر ...
متوسط نرخ رشد سالانه جمعیت محدوده در دوره 75 - ...
- قلمرو کوهستانی (2200 متر به بالا) که موجب پراکنش ...
بر اساس نتایج سرشماری سال 1375، حدود 30 درصد شاغلین ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برنامه ریزی استقرار کانونهای جمعیت با تاکید بر سوانح طبیعی (مطالعه موردی ناحیه دماوند - فیروزکوه)" توسط رحیم سرور، دکترای جغرافیای انسانی، عضو هیئت علمی و معاون پژوهشی دانشگاه آزاد واح نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش علمی تحقیقی مدیریت امداد و نجات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 18 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1815 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ضرورت شناخت پهنه های خطر (ریسک) در ارتباط با نظام استقرار جمعیت و فعالیت عمدتا به علت خسارت نسبتا زیادی است که سالیانه از قبل حوادث غیر مترقبه (سیل، زلزله، زمین لغزش و …) در نواحی مختلف کشور به بار می آید، لذا یکی از اصول و ضرورتهای اساسی مدیریت امداد و نجات – از حیث آمایشی – شناخت پهنه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله برنامه ریزی استقرار کانونهای جمعیت با تاکید بر سوانح طبیعی (مطالعه موردی ناحیه دماوند - فیروزکوه) با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.