سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل شخصیت فرامرز و تطبیق آن با کهن الگوی قهرمان بر اساس آرای یونگ وکمبل

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 538

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SHAHNAMEH01_017

Index date: 19 May 2019

تحلیل شخصیت فرامرز و تطبیق آن با کهن الگوی قهرمان بر اساس آرای یونگ وکمبل abstract

کارل گوستاو یونگ با ارایه نظریه کهن الگوی قهرمان، فصل تازهای را در تجزیه و تحلیل مضمون گذر پهلوان از مراحل سخت، در جهت رسیدن به اهداف مقدس و پیروزی یا مرگ شهادت گونه وی گشود. جوزف کمبل با طرح نظریه تک اسطوره در کتاب قهرمان هزار چهره، عرصه جدیدی در نقد کهنالگویی را پدید آورد، که مبتنی بر آرای یونگ مطرح شده، زمینهساز مطالعات متعددی در عرصه نقد تطبیقی اساطیر شد. کمبل با مطالعه دقیق اساطیر مختلف جهان وتجزیه وتحلیل آن بر اساس نظریه تک اسطوره ای برای کهن الگوی قهرمان سه بخش اصلی عزیمت، رهیافت و بازگشت قایل گردید، که هریک از این سه بخش اصلی میتواند دارای مراحل جزییتر باشد. وی در تبیین کهن الگوی یونگ، بر نقش مهم واساسی سفرقهرمان در شکلگیری شخصیت آرمانی او تاکید مینماید. در ماجرای سفر فرامرز به سرزمین ناشناخته و مرموز هند در فرامرزنامه میتوان به صورت آشکار آرای کمبل را مشاهده و بررسی کرد.. این پژوهش که چارچوب کلی آن مبتنی بر تحلیل شخصیت فرامرز و تطبیق آن با کهن الگوی قهرمان است، به شکل گیری روایت اسطورهای قهرمان براساس نظریه کهن الگو میپردازد.

تحلیل شخصیت فرامرز و تطبیق آن با کهن الگوی قهرمان بر اساس آرای یونگ وکمبل Keywords:

تحلیل شخصیت فرامرز و تطبیق آن با کهن الگوی قهرمان بر اساس آرای یونگ وکمبل authors

تکتم رحیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد

مقاله فارسی "تحلیل شخصیت فرامرز و تطبیق آن با کهن الگوی قهرمان بر اساس آرای یونگ وکمبل" توسط تکتم رحیمی، دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش علمی شاهنامه و پژوهش های آیینی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سفر قهرمان ، فرامرز ، فرامرزنامه ،کمبل ، نقد کهن الگو ، یونگ هستند. این مقاله در تاریخ 29 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 538 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کارل گوستاو یونگ با ارایه نظریه کهن الگوی قهرمان، فصل تازهای را در تجزیه و تحلیل مضمون گذر پهلوان از مراحل سخت، در جهت رسیدن به اهداف مقدس و پیروزی یا مرگ شهادت گونه وی گشود. جوزف کمبل با طرح نظریه تک اسطوره در کتاب قهرمان هزار چهره، عرصه جدیدی در نقد کهنالگویی را پدید آورد، که مبتنی بر آرای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل شخصیت فرامرز و تطبیق آن با کهن الگوی قهرمان بر اساس آرای یونگ وکمبل با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.