سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پایداری کانتوریها در لبه پلاسما در حضور محدود کننده مغناطیسی ارگودیک در توکامک

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,189

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IPC88_244

Index date: 18 January 2010

بررسی پایداری کانتوریها در لبه پلاسما در حضور محدود کننده مغناطیسی ارگودیک در توکامک abstract

محدود کننده مغناطیسی ارگودیک به عنوان وسیله مهمی برای آشوبی کردن خطوط میدان مغناطیسی در لبه پلاسمای درون توکامک شناخته شده است. کانتوری ها مهمترین مانع در برابر ترابرد آزاد خطوط میدان مغناطیسی آشوبی در پلاسمای محدود شده در توکامک هستند. با معرفی کانتوری های اصلی در لبه پلاسما، پایداری آنها در برابر افزایش اختلال مطالعه می شود و درستی قضیه KAM در مورد ارتباط پایداری سطوح KAM با عدد چرخشی آنها مورد بررسی قرار می گیرد.

بررسی پایداری کانتوریها در لبه پلاسما در حضور محدود کننده مغناطیسی ارگودیک در توکامک authors

احمدرضا سهرابی

دانشکده فیزیک دانشگاه علم و صنعت ایران

سید مسعود جزایری

دانشکده فیزیک دانشگاه علم و صنعت ایران

محمود ملاباشی

دانشکده فیزیک دانشگاه علم و صنعت ایران

مقاله فارسی "بررسی پایداری کانتوریها در لبه پلاسما در حضور محدود کننده مغناطیسی ارگودیک در توکامک" توسط احمدرضا سهرابی، دانشکده فیزیک دانشگاه علم و صنعت ایران؛ سید مسعود جزایری، دانشکده فیزیک دانشگاه علم و صنعت ایران؛ محمود ملاباشی، دانشکده فیزیک دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس فیزیک ایران 1388 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 28 دی 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1189 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که محدود کننده مغناطیسی ارگودیک به عنوان وسیله مهمی برای آشوبی کردن خطوط میدان مغناطیسی در لبه پلاسمای درون توکامک شناخته شده است. کانتوری ها مهمترین مانع در برابر ترابرد آزاد خطوط میدان مغناطیسی آشوبی در پلاسمای محدود شده در توکامک هستند. با معرفی کانتوری های اصلی در لبه پلاسما، پایداری آنها در برابر افزایش اختلال مطالعه می شود و درستی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پایداری کانتوریها در لبه پلاسما در حضور محدود کننده مغناطیسی ارگودیک در توکامک با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.