سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رابطه دینداری و امید به زندگی در دانشجویان

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 715

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NPSR01_029

Index date: 11 June 2019

رابطه دینداری و امید به زندگی در دانشجویان abstract

امید به عنوان نیروی محرکه انسان و یکی از عوامل مهم در بهزیستی مادی و معنوی به شمار میرود. ادیان الهی همواره متدینین را در سختترین شرایط به امید، رجا و توکل دعوت میکنند. امیدواری در سن نوجوانی که مرحله شکل گیری بنیانی ترین نظرها و مهمترین انتخاب هاست به مراتب بیش از مراحل دیگر عمر اهمیت دارد. این تحقیق به دنبال این است که میزان امیدواری را در بین دانش آموزان دختر دوره متوسطه بسنجد و رابطه آن را با دینداری بررسی کند. روش این تحقیق از نوع پیمایشی و جامعه آماری آن را تمامی دانش آموزان دختر دوره متوسطه شهر شیراز ( 5673 نفر) در سال تحصیلی93-92تشکیل داده است که از آن میان، 400 نفر با استفاده از فرمول کوکران به عنوان نمونه انتخاب شدند. داده ها با استفاده از نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نظریه اسنایدر، نظریه منتخب این تحقیق بود. اطلاعات و داده های به دست آمده بهوسیله روش های آمار توصیفی، ضریب همبستگی و جز آن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان داد بین ابعاد دینداری (بعد اعتقادی، مناسکی، عاطفی و پیامدی) با امیدواری دانش آموزان رابطه مستقیم و معنادار وجود دارد. از بین ابعاد دینداری ب9عد پیامدی رابطه قوی تری با امیدواری داشت.

رابطه دینداری و امید به زندگی در دانشجویان Keywords:

رابطه دینداری و امید به زندگی در دانشجویان authors

شهرزاد دائی

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی مثبت گرا دانشگاه آزاد اسلامی نائین

مقاله فارسی "رابطه دینداری و امید به زندگی در دانشجویان" توسط شهرزاد دائی، دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی مثبت گرا دانشگاه آزاد اسلامی نائین نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پژوهشهای نوین در روانشناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دینداری، امیدواری، دانش آموز، بعد پیامدی، نظریه اسنایدر هستند. این مقاله در تاریخ 21 خرداد 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 715 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امید به عنوان نیروی محرکه انسان و یکی از عوامل مهم در بهزیستی مادی و معنوی به شمار میرود. ادیان الهی همواره متدینین را در سختترین شرایط به امید، رجا و توکل دعوت میکنند. امیدواری در سن نوجوانی که مرحله شکل گیری بنیانی ترین نظرها و مهمترین انتخاب هاست به مراتب بیش از مراحل دیگر عمر اهمیت دارد. این تحقیق ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رابطه دینداری و امید به زندگی در دانشجویان با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.