سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روند کاهش جریان و خشک شدن رودخانه دائمی مرک با استفاده از مدل Salas

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,611

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATERSHED05_283

Index date: 31 January 2010

بررسی روند کاهش جریان و خشک شدن رودخانه دائمی مرک با استفاده از مدل Salas abstract

خشکسالی جلوه ای از اقلیم بوده که در هر ناحیه ای ممک ن است رخ دهد و خسارات عمده اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی وارد آورد . به علت طبیعت آرام و مکانیسم پیچیده نسبت به دیگر بلایای طبیعی ناشناخته تر می باشد . از این رو لازم است جهت مقابله و کاهش اثرات مخرب آن ، این پدیده به خوبی مطالعه گردد . بعد از خشکسالی هواشناسی، خشکسالی هیدرولوژیکی به وقوع می پیوندد و در صورت تشدید آن منجر به خشک شدن رودخانه های دائمی گردد . از طرفی نیاز روزافزون به آب بیشتر از ظرفیت مجاز نیز خود دوره خشکی و کاهش جریان در رودخانه را تشدید می کند . رودخانه مرک در ماهیدشت کرمانشاه طی سال های متمادی یک رودخانه دائمی بوده و همواره در تما م م اه های سال جریان داشته است . اما از سال 77 به بعد دارای چند ماه خشک در سال شده است . در این مقاله سعی شده با استفاده از ترسیم گراف و مدل salas به بررسی عوامل خشک شدن این رودخانه پرداخته شود . در این بررسی مشخص شده است که هر چند عامل تغییر اقلیم و خشکسالی در کا هش بارش و رواناب نقش داشته است ولی عامل اصلی کاهش و خشک شدن رودخانه مرک برداشت بیش از حد از آب رودخانه و آب های زیر زمینی منطقه در سال های اخیر است.

بررسی روند کاهش جریان و خشک شدن رودخانه دائمی مرک با استفاده از مدل Salas Keywords:

ا یستگاه خرس آباد , خشکسالی , رودخانه مرک , مدل سالاس

بررسی روند کاهش جریان و خشک شدن رودخانه دائمی مرک با استفاده از مدل Salas authors

زینب کریمی

دانشجوی کارشناس ارشد زمین شناسی، دانشگاه علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد

مجید حیدری زاده

استادیار مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری

جهانگیر پرهمت

استادیار و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی راد، م ع، سال1387 _ استفاده از مدل چهار ...
شرکت مهندسین کاوآب سال 1381.گزارش ابهای زیرزمینی در محدوده ماهیدشت ...
Salas J.D., 2005. scientist, Department of Atmospheric Science at Colorado ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روند کاهش جریان و خشک شدن رودخانه دائمی مرک با استفاده از مدل Salas" توسط زینب کریمی، دانشجوی کارشناس ارشد زمین شناسی، دانشگاه علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد؛ مجید حیدری زاده، استادیار مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری؛ جهانگیر پرهمت، استادیار و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ا یستگاه خرس آباد، خشکسالی، رودخانه مرک، مدل سالاس هستند. این مقاله در تاریخ 11 بهمن 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1611 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکسالی جلوه ای از اقلیم بوده که در هر ناحیه ای ممک ن است رخ دهد و خسارات عمده اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی وارد آورد . به علت طبیعت آرام و مکانیسم پیچیده نسبت به دیگر بلایای طبیعی ناشناخته تر می باشد . از این رو لازم است جهت مقابله و کاهش اثرات مخرب آن ، این ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روند کاهش جریان و خشک شدن رودخانه دائمی مرک با استفاده از مدل Salas با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.