سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

محاسبه اتوماتیک شاخص های رایج خشکسالی با استفاده از نرم افزارDIC (نرم افزار تولید شده توسط نویسندگان این مقاله )

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,770

This Paper With 32 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAEC07_120

Index date: 2 February 2010

محاسبه اتوماتیک شاخص های رایج خشکسالی با استفاده از نرم افزارDIC (نرم افزار تولید شده توسط نویسندگان این مقاله ) abstract

خشکسالی یکی از مخاطرات طبیعی است که گاهی بلای طبیعی و خطرناک محسوب می شود که درنتیجه کمبود بارش کمتر از حد نرمال یا مورد انتظار پدید می آید . اگر این کمبود بارش در یک دوره زمانی طولانی مانند یک فصل یا بیشتر استمرار یابد نمی تواند نیاز های آبی مربوط به فعالیت های انس انی و محیط زیست را تامین کند . خشکسالی به خودی خود یک بلا (فاجعه ) محسوب نمی شود بلکه تاثیر آن بر مردم محلی و محیط زیست است که فاجعه آمیز یا نبودن آنرا مشخص میکند بنابراین نکته کلیدی در درک خشکسالی، درک ابعاد طبیعی و اجتماعی آن است . یکی از راههای ارزیابی و پایش خشکسالی بر اساس شاخص های است که بتوان بر اساس آن میزان شدت و تداوم آن را در یک منطقه تعیین نمود . شاخص خشکسالی محاسبه شده از مقادیر شناخته شده پارامتر های منتخب، امکان توصیف و بیان خشکسالی بصورت کمی را فراهم می کند . شاخص خشکسالی در واقع تابعی از عوامل مختلف محیطی است که بر پدیده خشکسالی اثر می گذارند.در نهایت، حاصل فرآیند تابع یک عدد است که ارزیابی خشکسالی ها و تصمیم گیری های آینده، به مراتب مفید تر از ردیف های متعدد داده های مرتبط با خشکسا لی است .. و یکی ار بارزترین و مشهورترین نیاز یک برنامه ریزی خشکسالی داشتن یک نرم افزار کارآمد جهت محاسبه شاخص های رایج خشکسالی می باشد .

محاسبه اتوماتیک شاخص های رایج خشکسالی با استفاده از نرم افزارDIC (نرم افزار تولید شده توسط نویسندگان این مقاله ) Keywords:

محاسبه اتوماتیک شاخص های رایج خشکسالی با استفاده از نرم افزارDIC (نرم افزار تولید شده توسط نویسندگان این مقاله ) authors

زهرا حجازی زاده

استاد دانشگاه تربیت معلم تهران

سعید جوی زاده

کارشناس ارشد اقلیم شناسی دانشگاه تربیت معلم تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- بذر افشان، جواد.(1379).بارش موثر، نگرشی تازه بر روند روزانه ... [مقاله کنفرانسی]
-بذر افشان، جواد.(1381). مطالعه تطبیقی برخی شاخص های خشکسالی هواشناسی ...
- خلیلی، علی(1377). طرح جامع آب کشور، وزارت نیرو. ...
_ Gibbs, W.J.and J.V. Maher , 1967. Rainfall deciles as ...
-Mckee, T.B _ , N .JDoesken, and J.kleist, 1993. The ...
-Wilhite, Donald, and National Drought Mitigation Center, International Drought Information ...
_ Vanyarkno, D .V.(1999): Hayes, M.J. , Svoboda, M.D _ ...
-Willeke, G.J.R.M. Hosking , J.R.Wallis, and N.B.Guttman, 1994.the National Drought ...
-Byun. h. R , and D.A , Wilhite , (1999). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "محاسبه اتوماتیک شاخص های رایج خشکسالی با استفاده از نرم افزارDIC (نرم افزار تولید شده توسط نویسندگان این مقاله )" توسط زهرا حجازی زاده، استاد دانشگاه تربیت معلم تهران؛ سعید جوی زاده، کارشناس ارشد اقلیم شناسی دانشگاه تربیت معلم تهران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشکسالی – شاخص های خشکسالی – نرم افزار – اتوماتیک هستند. این مقاله در تاریخ 13 بهمن 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3770 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکسالی یکی از مخاطرات طبیعی است که گاهی بلای طبیعی و خطرناک محسوب می شود که درنتیجه کمبود بارش کمتر از حد نرمال یا مورد انتظار پدید می آید . اگر این کمبود بارش در یک دوره زمانی طولانی مانند یک فصل یا بیشتر استمرار یابد نمی تواند نیاز های آبی مربوط به فعالیت های انس انی و محیط ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله محاسبه اتوماتیک شاخص های رایج خشکسالی با استفاده از نرم افزارDIC (نرم افزار تولید شده توسط نویسندگان این مقاله ) با 32 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.