سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه روش طراحی لرزه ای بهینه قابهای خمشی منظم، براساس توزیع یکنواخت خسارت

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,617

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EQCODE01_071

Index date: 5 February 2010

ارائه روش طراحی لرزه ای بهینه قابهای خمشی منظم، براساس توزیع یکنواخت خسارت abstract

امروزه، طراحی ساختمان های قاب خمشی منظم مطابق آئین نامه های موجود (از جمله استاندارد 2800 )، متکی بر برآورد تقاضای نیروی جانبی لرزه ای می باشد تا براساس آن، مقاومت و سختی سیستم لرزه بر جانبی تعیین گردد. ازطرفی، برآورد تقاضای نیروی جانبی هم عمدتاً براساس طیف طرح الاستیک مربوط به سطوح خطر موردانتظار، پریوداصلی سازه و همچنین توزیع جرم و سختی در ارتفاع سازه، صورت می گیرد. بنابراین، استفاده از توزیع بارهای جانبی آئین نامه ای، ضرورتاً عملکرد لرزه ای بهینه سازه در محدوده رفتارغیر خطی و استفاده از ظرفیت شکل پذیری و اتلاف انرژی همه اعضاء و توزیع نسبتاً یکنواخت خسارت در ارتفاع سازه را تضمین نمی کند و چنین توزیعی برای برآورد نیروهای داخلی سیستم هایی مناسب می باشد که از آنها سطوح عملکردی بالایی انتظار می رود. به بیان دقیقتر، در روش های مرسوم طراحی لرزه ای، طراح می تواند با انتخاب مناسب مقاومت ها، سختی ها و تناسبات اعضاء، روی خسارت کلی سازه اعمال نظر نماید اما در مورد توزیع خسارت درسیستم وکاهش نسبی آن، روش های متداول ضرورتاً بهینه نخواهد بود. هدف از این تحقیق ، توسعه روشی برای بهبود طراحی لرزه ای می باشد تا به این وسیله ، خسارت را به طور یکنواخت درارتفاع سازه توزیع نمود. این امر باعث می شود که از ظرفیت جذب انرژی بیشتر اعضای سازه، حداکثر استفاده را به عمل آورده و بدین طریق از پاسخ دینامیکی نامطلوب سازه نیز اجتناب نمود به طور مثال از تشکیل مکانیزم طبقه و/یا افزایش تغییر مکان نسبی طبقات (دریفت) ناشی از P-Δ جلوگیری به عمل آورد.

ارائه روش طراحی لرزه ای بهینه قابهای خمشی منظم، براساس توزیع یکنواخت خسارت Keywords:

ارائه روش طراحی لرزه ای بهینه قابهای خمشی منظم، براساس توزیع یکنواخت خسارت authors

محمد شفیعی

دانشجوی کارشناسی ارشدسازه دانشگاه تهران

عبدالله حسینی

استادیار دانشکده فنی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- Medina, R. A. , and KrawinkLer, _ ...
_2005_. "Streng th demand i sssues re]evant for the ...
se1smic design of moment-ces isting frames. " _ Earthquake Spectra, ...
- _ Code Counc 1 _ICC_. 2006_. International building code, ...
- nternat iona Conference of Bui1ding 0fficia1s _ICB0_. _1997_. Uniform ...
_1990_. "Streng th and ducti1i ty cons iderations ...
_2004_. _ the uSe of spec tra to estab1 ish ...
- Park, K. , and Medina, R. A. ...
Takada, T. , Hwuang, H. H. M. , and Shinozuka, ...
- Wasumi, A. , Tasnimi, A. A. , and Saatchog1u, ...
_1999_. "Se ismic demands foc performance evaluation Stanford Uni v. ...
_1995_. "Seismic overs treng th in reinforced concce te ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه روش طراحی لرزه ای بهینه قابهای خمشی منظم، براساس توزیع یکنواخت خسارت" توسط محمد شفیعی، دانشجوی کارشناسی ارشدسازه دانشگاه تهران؛ عبدالله حسینی، استادیار دانشکده فنی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی نگرشی بر آیین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله ( استاندارد۲۸۰۰)؛ حال و آینده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی لرزه ای، قاب خمشی ، توزیع خسارت هستند. این مقاله در تاریخ 16 بهمن 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1617 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه، طراحی ساختمان های قاب خمشی منظم مطابق آئین نامه های موجود (از جمله استاندارد 2800 )، متکی بر برآورد تقاضای نیروی جانبی لرزه ای می باشد تا براساس آن، مقاومت و سختی سیستم لرزه بر جانبی تعیین گردد. ازطرفی، برآورد تقاضای نیروی جانبی هم عمدتاً براساس طیف طرح الاستیک مربوط به سطوح خطر موردانتظار، پریوداصلی سازه و همچنین توزیع ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه روش طراحی لرزه ای بهینه قابهای خمشی منظم، براساس توزیع یکنواخت خسارت با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.