سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کپسوله نمودن عصاره گیاهی Astragalus hamosus با بیوپلیمر کیتوسان و مطالعه کارایی آن در سیستم دارورسانی

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 595

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBTHCONF01_028

Index date: 19 June 2019

کپسوله نمودن عصاره گیاهی Astragalus hamosus با بیوپلیمر کیتوسان و مطالعه کارایی آن در سیستم دارورسانی abstract

در این مطالعه عصاره گیاه Astragalus Hamosus توسط پلیمر زیست تخریب پذیر کیتوسان کپسوله شد. بازده هیدروژل های کیتوسان بعنوان حامل دارویی از روی میزان تورم، ظرفیت بارگذاری و رهایش دارو با دستگاه طیف سنجی فرابنفش مشخص شد. میزان تورم هیدروژل در pH=4.7 دارای بیشترین مقدار بود و بیشترین مقدار بارگذاری عصاره در هیدروژل 42 % (وزنی-وزنی) بدست آمد. همچنین بررسی میزان رهایش عصاره از هیدروژل نیز نشان داد که میزان رهایش دارو در 4 ساعت اول بیشترین مقدار بود و پس از آن در 24 ساعت رهایش اندازه گیری شد که مقدار آن ناچیز بود.

کپسوله نمودن عصاره گیاهی Astragalus hamosus با بیوپلیمر کیتوسان و مطالعه کارایی آن در سیستم دارورسانی Keywords:

عصاره گیاه Astragalus Hamosus , هیدروژل , کیتوسان , جذب , رهایش دارو

کپسوله نمودن عصاره گیاهی Astragalus hamosus با بیوپلیمر کیتوسان و مطالعه کارایی آن در سیستم دارورسانی authors

زهرا امیرخانی

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه شیمی دارویی، واحد اهر، دانشگاه آزاد اسلامی ، اهر، ایران

زهره قاضی طباطبایی

استادیار، گروه شیمی کاربردی، واحد اهر، دانشگاه آزاد اسلامی، اهر، ایران

طرلان فره وش

استادیار، گروه علوم دامی، واحد شبستر، دانشگاه آزاد اسلامی، شبستر، ایران

مقاله فارسی "کپسوله نمودن عصاره گیاهی Astragalus hamosus با بیوپلیمر کیتوسان و مطالعه کارایی آن در سیستم دارورسانی" توسط زهرا امیرخانی، دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه شیمی دارویی، واحد اهر، دانشگاه آزاد اسلامی ، اهر، ایران؛ زهره قاضی طباطبایی، استادیار، گروه شیمی کاربردی، واحد اهر، دانشگاه آزاد اسلامی، اهر، ایران؛ طرلان فره وش، استادیار، گروه علوم دامی، واحد شبستر، دانشگاه آزاد اسلامی، شبستر، ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی افق های نوین درعلوم شیمی و زیست شناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عصاره گیاه Astragalus Hamosus ، هیدروژل، کیتوسان، جذب، رهایش دارو هستند. این مقاله در تاریخ 29 خرداد 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 595 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مطالعه عصاره گیاه Astragalus Hamosus توسط پلیمر زیست تخریب پذیر کیتوسان کپسوله شد. بازده هیدروژل های کیتوسان بعنوان حامل دارویی از روی میزان تورم، ظرفیت بارگذاری و رهایش دارو با دستگاه طیف سنجی فرابنفش مشخص شد. میزان تورم هیدروژل در pH=4.7 دارای بیشترین مقدار بود و بیشترین مقدار بارگذاری عصاره در هیدروژل 42 % (وزنی-وزنی) بدست آمد. همچنین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کپسوله نمودن عصاره گیاهی Astragalus hamosus با بیوپلیمر کیتوسان و مطالعه کارایی آن در سیستم دارورسانی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.