سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثراترقابت تاج خروس ریشه قرمز(Amaranthus retroflexus) بر روی شاخصهای رشد ارقام کنجد (Sesamum indicum L)

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,452

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBIAU01_071

Index date: 7 February 2010

اثراترقابت تاج خروس ریشه قرمز(Amaranthus retroflexus) بر روی شاخصهای رشد ارقام کنجد (Sesamum indicum L) abstract

به منظور بررسی اثرات تداخلی تراکم های مختلف تاج خروس ریشه قرمز بر شاخص های رشد کنجد آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کاملا تصادفی در سال زراعی 1387 در مزرعه تحقیقاتی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج اجرا شد. فاکتور رقم کنجد در چهار سطح ( اولتان، ناز تکشاخه، ورامین 2822 و کرج 1) و فاکتور دوم تراکم تاج خروس در پنج سطح (صفر، 2 ، 4 ، 8 ، 16 بوته در متر مربع) در نظر گرفته شدند. بتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که افزایشتراکم تاج خروس ارتفاع، شاخصسطح برگ، و بیوماس ارقام کنجد راکاهشداد. در شرایط عاری از تاج خروس بیشترین وکمترین شاخص سطح برگ به ترتیب مربوط به ارقام اولتان و کرج 1 بود. در تمام ارقام کمترین ارتفاع در تراکم 8 بوته تاج خروس بدستآمد. بیشترین وکمترین شاخصسطح برگ، و بیوماسدر رقابت با تاج خروس به ترتیب در ارقام اولتان و کرج 1 بدست آمد. همچنین بالاترین و پایین ترین عملکرد در تراکم 16 بوته تاج خروس به ترتیبدر ارقام اولتان و کرج 1 بدست آمد.

اثراترقابت تاج خروس ریشه قرمز(Amaranthus retroflexus) بر روی شاخصهای رشد ارقام کنجد (Sesamum indicum L) Keywords:

اثراترقابت تاج خروس ریشه قرمز(Amaranthus retroflexus) بر روی شاخصهای رشد ارقام کنجد (Sesamum indicum L) authors

سعید شهبازی

پردیسعلوم کشاورزی و منابع طبیعی کرج، دانشگاه تهران

حمید رحیمیان مشهدی

پردیسعلوم کشاورزی و منابع طبیعی کرج، دانشگاه تهران

حسن علیزاده

پردیسعلوم کشاورزی و منابع طبیعی کرج، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Baghestani M.A., Zand E. and Aghabeighi M. 2006c. The effects ...
Rahman A 1985.Weed control in maize in New Zealand. In: ...
Sheibany K., M. A. Baghestani Meybodi, and A. R. Atri. ...
Weaver S.E and McWilliams E.L. 1980. The biology of Canadian ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثراترقابت تاج خروس ریشه قرمز(Amaranthus retroflexus) بر روی شاخصهای رشد ارقام کنجد (Sesamum indicum L)" توسط سعید شهبازی، پردیسعلوم کشاورزی و منابع طبیعی کرج، دانشگاه تهران؛ حمید رحیمیان مشهدی، پردیسعلوم کشاورزی و منابع طبیعی کرج، دانشگاه تهران؛ حسن علیزاده، پردیسعلوم کشاورزی و منابع طبیعی کرج، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی همایش دستاوردهای نوین در تولید گیاهان با منشاء روغنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رقابت، تراکم، کنجد، تاج خروس هستند. این مقاله در تاریخ 18 بهمن 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1452 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی اثرات تداخلی تراکم های مختلف تاج خروس ریشه قرمز بر شاخص های رشد کنجد آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کاملا تصادفی در سال زراعی 1387 در مزرعه تحقیقاتی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج اجرا شد. فاکتور رقم کنجد در چهار سطح ( اولتان، ناز تکشاخه، ورامین 2822 و کرج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثراترقابت تاج خروس ریشه قرمز(Amaranthus retroflexus) بر روی شاخصهای رشد ارقام کنجد (Sesamum indicum L) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.